tiistai 11. kesäkuuta 2013

Lots of himegal clothes!☆

Heippa!
Viime postauksesta onkin jo vierähtänyt hetki, mutta nyt tulee pari postausta melkein peräjälkeen! Olen ollut töissä nyt kesäloman ensimmäisen viikon, ja rautakaupassa ei kauheasti hienostella niin mitään asukuvia tms ei ole tiedossa, muutakuin nyt viime viikonlopulta.
Kuitenkin, nyt olen saanut taas päälle kymmenen kilon verran pakettia, joista valitettavasti suurin osa ei ollut minulle :'D Kuitenkin, tässä on haalimani tavarat ympäri maailmaa (Paketteja tuli niin Kiinasta, Japanista kuin ihan Suomestakin XD)
Hello!
It have been while when I blogged last time, but now I can promise I will do new posting soon again!
I have been at work last and this week, and I work in hardware store, and there I can't be hime :'D So no outfitpost, except from last weekend.
Well, I have got about 10 kilos of clothes! It's sad that over half of them wasn't mine :'D But here is my clothes from around the world (Packages came from Japan, China and Finland).

 Kaikki samassa kasassa! Elikä, omistan nyt
Princess Melodyn mekko, kaulakoru ja rusetti
La Pafaitin hiuskoriste
My Melody viuhka ja laukku
Angelic Prettyn paita
Liz Lisan mekko
Yumetenbon kengät
All in same photo! So, I own now
Princess Melodys dress, headbow and necklace
La Pafaits headbow
My Melody bag and fan
Angelic Prettys blouse
Liz Lisa dress
Yumetenbos shoes


Minua hiukan harmittaa, että sain väärän laukun... Olisin halunnut sen kokoa isomman, mutta sainkin tuon pikkuisen... Onhan tuokin tosi söpö, ja varmaan pidän sen, mutta pitää varmaan vaan nikkaroida pitempi hihna tuohon! (En pidä tuollaisista lyhythihnaisista käsilaukuista)
I'm little bit sad that I got wrong bag... I would like to have that little bit bigger, but I got this little. It is really cute, but I don't like that short strap. Maybe I just change it.

 Rakastuin näihin kenkiin! Ja näillä ei ole edes vaikea kävellä, toisin kuin niillä mustilla Yumetenbon sydänkorkkareilla!
I fell in love with these! And it isn't difficult to walk with those, like with those black heartheels what I bought from Yumetenbo some days ago.

Ja tämän ostin ihan Suomesta! Pitkästä aikaa jotain lolitaa! Tämä on kuitenkin myös niin hime, että tätä voi käyttää ihan "arkityylissäkin". Ei ollut kallis ja tosiaan, vielä ihanampi kuin oletin! Olen niin onnellinen materialisti ^w^//
And this is from Finland. Long time no lolita! And this blouse is so hime, so I can use it in my "casual" looks too. This blouse is much more prettier than I thought! I'm so happy materialist right now ^w^/

En viitsinyt nyt ottaa mitää erityiskuvia noista kahdesta mekosta, ne olivat kuitenkin minulla jo käytösä (Kuvia Purimeron mekosta tulossa ~~).
I didn't take photos of my two new dresses, because I have used those (Pictures of me in my purimero dress are coming ~~)

5 kommenttia:

 1. Lovely stuff!! <3 I like your yumetenbo shirt, shoes and LP accessories, they re so lovely <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you <3 ^o^/ i love those things too ~~ <3

   Poista
 2. Oon miettinyt taobaosta ostoa, niin kuinka paljon tullit ym. tuli maksamaan? :-)

  Ja tosi ihania juttua oot ostanut, vaikka ei tuo minun tyylistä kauhiasti ole, vaikka pinkkiä onkin. Mutta tuon yhden mekon ja hiuskoristeen voisin varastaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, en kyllä ulkoa muista tulleja, mutta jotain 13-20€ luokkaa ne olivat. Itselläni kävi tuuri ja tuo yksi paketti livahti tullin ohi :'D jos se olisi jäänyt olisi maksu ollut enemmänkin. Ja postarit eivät olleet paljoakaan!

   Poista
  2. Where did you bought the my melody dress ?? on taobao? can you give me the link of it please??????


   thank you <3<3

   greetz, lenie

   Poista