torstai 27. kesäkuuta 2013

Making sushi with Sari-hime!☆

Hei taas!
Viikko sitten Sari tuli käymään sushinteon merkeissä! Oli kyllä aivan ihana päivä, tosiaan juttua riitti moneksi tunniksi ja susheistakin tuli aivan ihania! *q* Sari "opetti" minulle uuden sushireseptin ja taidan tehdä samanlaisia susheja sitten seuraavankin kerran! Ja tottakai, olimme himeissä! Sari oli saanut uuden ihanan Princess Melodyn mekon! ^o^// Halusin itsekin kasata edes jollain tavalla hänen mekkoonsa mätsyävän asun ja tällainen siitä tuli:
Hello again!
Last week Sari came to visit, and we made sushi! It was such a lovely day, and those sushis was delicious! *q* Sari "taught" me new way to do sushis and I will do that kind of sushis next time too! And of course, we had himeclothes! Sari got her new Princess Melody dress, and I wanted to wear even little bit same kind of outfit. So here is pictures:

Babydoll, shirt, shoes: Yumetenbo
Headbow, necklace: Princess Melody
Ring: By Sari
Shorts: Gina Tricot

 Huhhuh näytän hiukan creepylle näissä kuvissa... :'D
Huh I look little bit creepy... :'D
Here is whole pic of us!

Sushi we made! とってもおいしいでした!
Haha, esittelin vaatekaappini sisältöä :'D Niin paljon lolivaatteita muttei tilaisuuksia käyttää ;  A  ; Mutta en raaski myydäkään niitä, koska tykkään niistä kovasti...
Haha, here I'm showing my closet for Sari :'D So many loliclothes but no situation to wear those ;  A  ; I still don't want to sell those, because I like those so much...

All thanks to Sari for these pictures, I don't have a camera... .______.''

Minulla oli synttärit nyt eilen, joten juhlistettiin sitäkin hiukan Sarin kanssa jo etukäteen. Joimme kakkukahvit susheilun jälkeen XD Sain Sarilta lahjaksi aivan ihanan rusetin ja sormuksen! *o* Hän on tehnyt ne itse, eikö hän olekin taitava!
I had birthday yesterday, so we celebrated it with Sari before. We had cake after sushi XD I got from Sari lovely headbow and ring! *o* She has made those by herself, isn't she talented!

Kokonaisuudessaan oli aivan ihana päivä, en malta odottaa että näämme uudelleen!
We had so great day, I can't wait that we see again!

14 kommenttia:

 1. Voii, ihania kuvia! :3 Onko sulla muuten peruukki tai puoliperuukki vai miten sun hiukset näyttää niin erilaisilta? (:

  VastaaPoista
 2. Tota... Onks tän sun blogin nimi tarkotus olla "teetkö parhaasi" ? Koska kieliopillisesti tossa ei ole mitään järkeä :D Toi on ennemmin niinku "tee parhaasi onko". :D...

  Jos tarkotus olis olla teetkö parhaasi niin se kirjotettais 頑張りますか?tai vaihtoehtoisesti hiraganoilla がんばりますか?

  Kannattaa vähän ehkä tutustua kieleen ennenku kirjottaa blogin otsikoks jotain näin huvittavaa. :D Ellei tietysti tarkoitus ollut viitata japanilaisten huonoon englannin kielen taitoon, tulos on nimittäin vastaavanlainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa pätemistä, olenkohan ainakin kolme kertaa ihan blogissanikin sanonut että tämä nimenomaan on tahallaan väärin kirjoitettu, tiedän itsekin että se on kieliopillisesti väärin.

   Hyvä että itse osaat japania niin erinomaisesti että nyyminä uskallat muita tulla opettamaan :)

   Poista
  2. Minkä takia tahtoisit kirjoittaa jotain tahallasi väärin?

   Poista
  3. Kuten oon sanonut, taa blogin nimi on ihan vaan tajunnanvirtaa, ei mitaan tarkoituksellista. Ja en nyt naa et mika ongelma sulla on sen asian kanssa? Ei kellaan muullakaan oo ja sua se nyt vaan nayttaa hairitsevan harvinaisen paljon :/ Voi sua

   Poista
 3. On tää englannin kielen tasokin aika laadullista.. Tarkoituksellako?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sillä jotain väliä, että olenko anonyymi vai en? Onko anonyymisti tehty kommentti sinulle merkityksetön? En Google-tililläni viitsinyt laittaa tuota kommenttia, kun et sieltä olisi yhtään mitään infoa minusta kuitenkaan saanut. En ole kuitenkaan tuo anonyymi, joka kommentoi japaninkielestäsi.

   Ensi kerralla muistan sitten linkata mukaan Facebook, Twitter ja Google-tilini. :)
   Anteeksi hieman negatiivinen kommenttini, mutta pakko oli tämä laittaa. Ei muistella pahalla

   Poista
  2. anonyymi kommentti ei ole merkitykseton, mutta en tajua mita varten pitaa tulla kritisoimaan mun kielitaitoa moneen eri postaukseen?? mita sina siita hyodyt? myonnan etta mulla on paska enkku mutta mulla on myos ulkomaalaisia lukijoita, jonka takia en pelkastaan suomeksi rupea kirjoittamaan. ja kylla he ovat tahan asti varsin hyvin ymmartaneet postauksieni sisallon.
   ja kiitos, ensi kommenttiin voisit facen ja twitterin lisaksi laittaa osoitteen ja puhelinnumeron etta olen varma kenen kanssa olen keskustellut :)

   kritiikkia saa antaa ja josjossainon raikea virhe niin tottakai siita pitaa mainita, mutta tuollaisissa kommenteista ei mun mielesta oo mitaan hyotya kummallekaan osapuolelle.

   Poista
 4. Hih! Ootte kyllä söpöjä!
  Niin ootte veljekset kuin ilvekset tai jotakin :D

  VastaaPoista
 5. Oooi, ihania rinsessoja! <3 Tuli kauhee himo ostaa lisää jotain vaaleanpunaista. : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww voi kiitos <3 ihana kommentti <3 Ja osta vaan vaaleanpunaista! Se kannatta aina :D

   Poista