maanantai 8. heinäkuuta 2013

Bye Bye, I go to Fukuoka!(+random pics from last weeks)☆

Hejsan!
Nyt on tultu siihen että huomenna olisi lähtö :D Ihmettelen itseäni, mutta jotenkin ei jännitä yhtään! En ole matkustanut yksin koskaan lentokoneella, ja porukassakin vain kerran, ja nyt pitäisi yksin matkustaa Fukuokaan asti vielä kahden välilaskun kera... Saa nähdä mitä siitäkin tulee XD Mutta nyt on pakattu ja rahat vaihdettu ja kielitaitoa treenattu. Josko minä selviän elossa :) 
Eka perheeni on kahdeksanhenkinen, joka pyörittää kanafarmia! :D Toisesta perheestäni en juurikaan mitään tiedä ja kolmas perhe on viisihenkinen, jossa vanhemmat ovat hammaslääkäreitä! Vähän väärinpäin menee, mutta kaksi ensimmäistä perhettäni ei puhu enkkua ollenkaan, vain japania, mutta viimeinen perhe ymmärtää ja puhuu englantia oikein hyvin! Eli kulttuurishokki iskee heti ja on vain pakko yrittää pinnistellä japanilla!
Hejsan!
Tomorrow I go to Fukuoka! I'm surprised that I'm not very stressed! It is my first time in plane alone, and I have been abroad with my friends just once. So I hope I get myself to Japan alive XD But I have now packed and my money changed and I have trained my Japanese! 
My first family have eight family members in it, and they have chickens! :D I don't know much about my second family, but third family has five members and parents are dentists! It's lil' bit difficult, because my two first families doesn't speak or understand English, but the last family can speak English. So I have to survive only with Japanese immediately XD

But then, some pics from last weeks!
 Pidin kaverisynttäripaardit tuossa kesäkuun lopulla, ja tällaiselta näytin! Ei gyarua, koska oli niin kuuma etten olisi kyennyt elämään sen tukka- ja meikkimäärän kera ; A ;
I kept my bdayparties with my friends in the end of June, and this is how I lookes. Not gyaru, because it was too hot ; A ;
Ja sain Annilta tällaisen ihanan kännykkäkuoren! <3
I got this from Anni <3

Ja muut lahjat mitä sain! Kiitos vielä täälläkin ^w^
And the other things I got! Thank you so much ^w^
 Asukuva kun menin shoppailemaan aleihin Matkukseen :D Olin niin räjähtäneen näköinen koko päivän joten ei naamakuvaa tms. Mutta tykkäsin asusta!
Outfit photo from the day when I went to Matkus to shop! I looked so horrible, so no picture of my face this time. But I liked the outfit!

 And this is what I bought.

Olen tasan yhtenä päivänä jaksanut laittautua, ja tällaisen näköisenä sitä sitten oltiin.
I have been so lazy, so I have been gyaru only one day. This is how I looked.
Sitten inspiraatiokuvia!

Then inspiration photos!


Angelic Pretty Fukuoka

MA*RS Fukuoka

Liz Lisa Fukuoka

En malta odottaa kunnon shoppailureissua<3
I can't wait that I can go shopping <311 kommenttia:

 1. Paljon tsemppiä matkalle ja itse määränpäähän!! ♥ ♥
  Hyvin se menee! Oikeastaan aika hyvä, että pakko käyttää japanin kieltä. Oppii paremmin, kun ei voi turvautua englantiin tai suomeen. :)

  Nättinä olet ollut ja aaaah~ kauppoja *kuolaa* x)

  ~ Frillycakes ♥ ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!
   totta, onhan taa kielitaito parmmin karttunut kun on ollu pakko puhua sita japania, enhan ma sita oppis jos enkuks kaiken puhuisin :D Mutta joo valilla on jo kerenny tulla kiusallisii tilanteita ku kukaan ei oo ymmartanyt ketaan XD

   Ja kiitos paljon <3 Kaupat oli ihania, tosin paaaaaljon pienempia kuin oletin :D

   Poista
 2. Onko tullu paljon shopattua? :D kirjotas jo jotain

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei viela paljookaa, paasen shoppaamaan kunnolla vasta elokuussa :DJa en oikee paase bloggaamaan kun netti ei oikein toimi missaan D:

   Poista
 3. koska postaaaaat taas

  VastaaPoista
 4. Niinpä! En malta odottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww ihanaa kun blogini kiinnostaa! :) Nyt on postattu!

   Poista
 5. niimpä! on ikävä sun kirjotuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww ; w ; <3 <3 Nyt postasin, toivottavasti tykkäätte!

   Poista