keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Himeday with Sari and 100 readers??☆

Hello! 
Sorry about last post, it was just too long to explain in two different languages ._.' So, I have anorexia and I'm trying to get healthy soon. But no more about it! Now to happier things!

When I came back from Japan, I missed my friends so so much! So, Sari came to visit! I was so happy that I could see her for a long time ^w^/ And we both "twinned" again! Wearing almost same clothes is so fun!
Hei!

Kun tulin takaisin Japanista, niin voitte vaan kuvitella miten kauhea ikävä minulla oli kavereita! En ollut kunnolla pystynyt edes juttelemaan viiteen viikkoon kenenkään kanssa, koska kännykässäni ei toiminut netti, eikä perheissä ollut toimivaa tietokonettakaan. Onneksi Sari tuli käymään luonani aika pian Suomeentuloni jälkeen! Oli niin ihana nähdä häntä pitkästä aikaa ^w^/ Ja me "twinnasimme" taas! Samantyylisten vaatteiden käyttö on niin hauskaa!

Dress: Princess Melody
Headbow, ring: by Sari
Shoes: Yumetenbo
Käytin myös ekaa kertaa uusia ripsiäni! En tiedä, mutta omaan silmääni nuo Diamond lashin alaripset näyttävät aika jytkyiltä. No, ehkä ne vaan tarvitsevat massiivisemmat yläripset kaverikseen. 

For a first time, I used my new falselashes! I don't know, but those Diamond Lashs lower lashes look lil' bit too harsh. Well, maybe they need just bigger upper lashes with them!
 Me and superlovely Sari ^w^//
Kamerassani oli jotain kakkaa ja valotus ei ollut paras mahdollinen :(( Harmittaa. Mutta onneksi näistäkin kuvista saa jotain selvää!


100 readers? Time for something special!
Eli siis, 100 lukijaa on vain yhdeksän uuden lukijan päässä. Olen niin onnellinen että näin lyhyen bloggausajan jälkeen on kuitenkin aikamoinen lukijakunta kasautunut :) Vaikka tämä nyt ei mitään kauhean omaperäistä olekaan, niin haluaisin järjestää jotain hiukan spesiaalia! Mitä te haluaisitte 100 lukijan kunniaksi? (Lähes) Kaikki on mahdollista, joten ahkerasti vaan ehdottelemaan kommentteihin. :)
So, I have almost 100 readers! I'm so glad that I have this much readers even I haven't kept my blog so long time! What special you would like to me to do? Comment down! :)

15 kommenttia:

 1. Söpöjä olette :3! Onko ihan omat hiukset vai peruukki? Jos on peruukki niin mistä tollasia muhkuja saa :O?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3

   Puoliperuukki + rope wig on päässäni :) Eli omaa hiusta on vain otsis :D Prisila on merkki ja Moerystä tilasin kun Moery shippaa suomeen :) Tuossa on linkki:
   http://global.rakuten.com/en/store/moery/

   Poista
 2. Uusi sivun ulkoasu on upea. Tuli niin hyvä ja iloinen fiilis heti : )

  Ja asunne ovat todella kauniit < 3 Nämä "twinnauksenne" ovat aina hienoja ja hiotunnäköisiä. Tuo viimeinen kuvanne on paras. Ihanat hymyt teillä < 3

  Ah ja etukäteisonnittelut sadasta lukijasta : ) Se on varmasti pian saavutettu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Ja kivaa et ulkoasu miellyttää, on tämä kyllä omastakin mielestäni kivemman näköinen kuin se edellinen sätöste :D

   Poista
 3. ihania ootte noissa kuvissa ^w^

  VastaaPoista
 4. Ihanat rusetit! :D
  Hmm, ois kiva jos järkkäisit jonkun arvonnan missä olis palkintona jotain koruja, tarroja yms..? Se on kyllä aika tavallinen.
  En tiä tykkäätkö tanssia mut joku tanssi cover olisi kans hauska~~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ^w^

   Oon kyllä NIIN surkea tanssija että huhhuh :D En omista rytmitajua ollenkaan ja tanssimiseni näyttää lähinnä säälittävältä heilumiselta :D

   Giveawaytä mietin joo, mutta rahatilanteeni on niin huono, oikeasti, että mitään kivoja lahjoja en nyt pysty hommaamaan ja olen sitä mieltä että jos giveawayn järkkää ni siihen pitäisi panostaa, ettei nyt ihan mitään roskaa rupea lahjomaan :( Mutta pitää katsella! ;)

   Poista
 5. Käytätkö jotain silmiä suurentavia piilareita vai hämääkö meikki vain? :3

  VastaaPoista
 6. Minusta sadan lukijan rajan saavutus vaatis ehdottomasti videopostausta ja jonkinlaista hius-tutoa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti näistä! :) Videopostausta oon iteki kyllä harkinnu! :))

   Poista