keskiviikko 6. marraskuuta 2013

2x halloween with children☆

Heips!
Nyt tuleekin kuvatöyteinen postaus, jossa on halloweentäyteinen sisältö :D
Halloween oli ja meni, ja hiukan harmittaa: Tänä vuonna en päässyt mihinkään virallisiin halloweenkemuihin. Kaverini olisivat kyllä järjestäneet kunnon juhlat, mutta äitini nakitti minut siivoushommiin juuri siksi päiväksi, joten eipäs mentykään bilettämään.

Kuitenkin, olin kaksissa halloweenbileissä! Lukion oppilaskunta järjesti perjantaina Halloween-discon ala-asteelaisille, ja jokaisen oppilaskunnan jäsenen piti pukeutua joksikin. Ajattelin ensin laittaa lolitaa, mutta totesin että leveät helmat + baaritiski + koko päivä discossa = not good. Ja ihan hyväkin idea, sain nimittäin pelätä tämän Purimeron mekonkin puolesta, vaikkei tämä mikään massiivinen mekko olekaan. Toimin nimittäin baaritiskillä myyjänä, myin limukkaa ja karuskia/sipsejä/popcorneja nälkäisille lapsille :D

Asuni oli aika epämääräinen ilmestys. Joku hime-zombie?


Hello!
Here comes posting about my last weekend! I wasn't in any proper halloweenparties this year, but I kept two halloweenparties: Halloween disco for under 12 years old and my littlesisters 7th birthdayparties. My friends kept real halloweenparties, but my mom gave so much work for me that day so I coundn't come.

Anyways, I and my high school  kept Halloween-disco on Friday evening. First I planned  to wear lolita, but I decided that it would be too dangerous. Poofy dress+ food+ whole day at disco = not good. At disco, I was selling softdrinks, candy, potato chips and popcorn for hungry children :D

My own outfit was lil' bit confusing, maybe some kind of hime-zombie?

Villasukat 
Dress, necklace: Princess Melody
Wig: eBay
Socks: Confirmation present :D
Tiara: From London

Halloweenlookki tuli kyllä ihan omasta takaakin, olin nimittäin aika jäätävän näköinen ihan naturellilla naamallakin, ja meikki ei jostain syystä pelastanut asiaa ollenkaan. Onneksi discossa oli pimeää ja välkkyviä valoja, niin eipähän kukaan kauheaa syväarviota saanut naamastani paikan päällä tehtyä.

I looked really halloween even without makeup. I'm glad that it was dark in the disco so they couldn't see my face really well.


Sitten lauantaina oli pikkusiskoni syntymäpäivät! Seitsemän vuotta tuli täyteen ja niin edelleen. Olin juhlien yksi järkkääjistä, koska Fina halusi halloweenteemaiset synttärit! Ostin Finalle aikaiseksi synttärilahjaksi Draculauran asun! Halloweenteemasynttäreiden kunniaksi olikin pukukilpailua tiedossa ja laittauduin itsekin! Jälleen suunnittelin loliasua, mutta jäi nyt tämän halloweenin loleilut kokonaan, koska totesin että en halua ottaa riskiä että möhlästän kalliit mekkoni kakkuun tai muffinssiin. Olin sitten tämän näköisenä:

On Saturday, it was my littlesisters birthdayparties! She turned 7 years old. I kept the parties, because she wished halloween-themed birthdayparties. I bought for her as an early birthdaypresent Draculauras costume! For myself, I planned again lolitaoutfit, but I decided not to wear any lolita on this halloween. So, here is how I looked:
Veritahralinjalla jatketaan, koska perjantaisen hime-zombiemeikkien jäännökset eivät suostuneet lähtemään naamastani meikinpoistoaineella, saippualla, käsirasvalla saatika sitten hyvällä tahdolla. Käytin verenä huulipunaa, ja jotenkin oletin että se irtoaisi helpommin kuin oikea tekoveri... Olin väärässä.
Asussani tuskin on mitään mainitsemisen arvoista. Oli kylmä päivä ja en jaksanut alkaa fiinistelemään vaatetuksella kun en kerta lolitaa jaksanut laittaa.

Same bloodstains again, because Fridays hime-zombie makeup didn't get away from my face even tho I washed my face many times. I used lipstick as a blood, so I though it would be easy to clean... But I was wrong. 
I think that there maybe isn't anything special in my outfit this time.

 Katsokaa mieluummin Dracufinaa! :D Oli muuten aika epämääräisen kokoinen tuo asu: Hame on aivan olemattoman pieni ja lyhyt, mutta liivi taas oli niin jäätävän iso että olisin itsekin mahtunut siihen. Noh, eipä tuota miksikään käyttövaatteeksi ole tarkoitettukaan ja ajoi se asiansa. Peruukkikin on aika laadukas ilmestys.

But look at Dracufina! :D That outfit was really weird-sized: Skirt is super tiny, but the vest is so large that even I can fit in it! And I don't even say anything about that wig... Well, that costume was okay for this kind of parties!
Wig, outfit: eBay
Socks: H&M
Necklace: Kreepsville666
Gorgeous makeup: By me ;D

Ja yhteiskuva!
 En tajua tätä kännykän kameraa, vai onko taas kyse pelkästä valaistuksesta. Tuntuu että nämä kaikki kuvat ovat taas ihan kuppaisia :(

Ruokakuviahan on pakko ottaa, paardit mitkä paardit! Monster High-teemalla mentiin! Kuvassa ei kunnolla näy kaikkia niitä hienoja koristeita jotka väsäsin kahvipöytään, eikä oikein sitäkään erota miten taiteellisen upeasti koristelin aluksi niin ankeat pahvimukit. 

Foodpictures, of course! We had so many Monster High-themed things here! 

No, olisi sen halloweenin voinut huonomminkin viettää. Hiukan harmittaa etten mihinkään ~oikeisiin~ bileisiin päässyt, ne nyt jäi välistä. Ehkä jotkut kivat pikkujoulut sitten? 

Toivottavasti teillä oli oikein ihana halloween

2 kommenttia: