tiistai 10. joulukuuta 2013

Happy birthday Finland☆

Itsenäisyyspäivä oli ja meni, mutta nyt tulee postausta päivästä hiukan jälkikäteen. Minulla olikin aika erilainen itsenäisyyspäivä verrattuna edellisiin vuosiin: Pidin juhlapuheen Vesannon kunnan itsenäisyyspäivänjuhlissa kaverini kanssa. Puhe oli kaiken hyvän lisäksi vielä itseni ja parin kaverini kirjoittama. Tilaisuus ei ollut mikään suuri yleismaallisesti otettuna, mutta Vesannon mittakaavassa kyllä. Ja tilaisuuden suuruutta enemmän itseäni stressasi virallisuus: Oli tarkat pukukoodit jne. Siksi pähkäilinkin tarkkaan minkä näköisenä paikanpäälle menen. Olisin halunnut laittaa Princess Melodyä, mutta totesin sen olevan hiukan riskaabelia. Kuitenkin tahdoin näyttää omalta itseltäni, ja vetäisin hiukan jotain prinsessameininkiä. Vahvaa meikkiäkään ei ole, kiitos silmätulehduksen.

Independence day was really different for me this year. I had a speech at Vesantos independence days parties. There was many people and the parties were really formal! So that's why I couldn't wear my Princess Melody-dress. I still wanted to wear some himeish clothes, so this is how I looked:

Köpisiä kuvia vaikka muille jakaa. Kututtaa ihan itseänikin, mutta heti aamulla oli ainoa tilaisuus ottaa asukuvia, ja olin vielä pappani luona ennen juhliin lähtöä, eikä hän osaa iPhonea käyttää (että olisin voinut pyytää häntä asukuvailemaan). Mutta josko te saisitte selvää, lupaan että nämä jäävät viimeisiksi kuppaisiksi kuviksi tässä blogissa ;) 
Dress: Yumetenbo
Shoes: Carlson
Accessories: Accessorize and Citymarket
Juhlan jälkeen meille tuli äidin sisko perheineen kyläilemään. Oli oikein mukavaa nähdä heitäkin pitkästä aikaa, viimeksi näin tätiäni isomummuni hautajaisissa joskus maalis-huhtikuussa. On sääli, että sukuni asuu niin kaukana (tai oikeastaan me ollaan eristäydytty tälle kylälle, kauaksi kaikesta...) joten porukkaa tulee nähtyä vain tosi harvoin. Illalla katselin sitten "linnan"juhlia, ja harmistelin asujen tylsyyttä. 


Kunnan juhlassa tarjottiin sitten karjalanpiirakoita ja kakkua. Ja pakko kehua, tuo kakku oli (toiseksi) parasta mitä olen koskaan syönyt! En tarkalleen tiedä mitä tuossa välissä oli, mutta kuningatarkakuksi veikkaisin. Herkkua oli! Jokseenkin varsin imelää, ja sitten oli hiukan äklö olo kun meni puhetta pitämään :D

10 kommenttia:

 1. Oot kaunis! Ja nam, toi kakku näyttää hyvältä :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia <3 Ja toi kakku tosiaan OLI hyvää :D Saisinpa reseptin jostain <3

   Poista
 2. tuleeko lähiaikoina postausta paranemisprosessista? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viideota tulee toivonmukaan ensi viikonloppuna :)

   Poista
 3. Voi ootpas kaunis & sulla on tosi kiva blogi!(: Oot tosi rohkee kun kerrot anoreksiastas täällä!Paranemisia!(:<3

  VastaaPoista