keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Iskä 50 wee ja kissapaita☆

Isälläni oli tänään 50-vuotissyntymäpäivä. Mitään juhlia ei ollut, syötiin vaan piparkakkutaloa ja kääretorttua kotiporukalla. Pienimuotoiset juhlat ovat sitten lauantaina, jonne tulee isän veljet perheineen sekä pappani. Annoin isälleni lahjaksi itsetehdyn kirjan sekä POLICEn hajuveden. 

Tänään minulla myöskin alkoi koulu vasta varttia vaille yksi, joten ehdin paremmin kuin hyvin laittautua aamulla. Isäni on varsin kissaihminen, joten päätin laittaa uuden kissipaidan päälle! Pahimman taistelun kävin hiusteni kanssa, en koskaan saa nättejä kiharoita aikaiseksi, mutta nyt kampaus sitten onnistui ihan kohtalaisesti.
Meikkaus nyt jäi hitusen puolitiehen kun huuleni ovat taas niin rohtuneet, että huulipunaa ei voi edes näyttää naamalleni! Huulikiiltojen kanssa en osaa oikein elää, tahmaan vain joka paikan sen kanssa :D Tällaisena kuitenkin heeboilin tämän päivän! Enhän liikkunut missään kuin kotona ja sitten kävin istumassa englannin sekä matematiikan tunnit. 
Paita: H&M
Farkut: ONLY
Kaulakoru: Seppälä
Rusettipanta: 2ndhand
Korvakorut: Sugary Candy Land

On ollut hitusen raastava alkuviikko. Olen saanut käydä aikamoista paperisotaa ja säätöä niin sairaalan, vakuutusyhtiön kuin postinkin kanssa. Posti oli antanut lähettämäni paketin aivan väärälle henkilölle! Postinjakaja oli puskenut pakettikortin väärään osoitteeseen ja kyseinen herra oli sitten käynyt noutamassa paketin postista, vaikka se ei hänelle ollutkaan! Tietenkin soitin Itellalle ja pyysin selvitystä miten tällainen on edes mahdollista. Postista sanottiin hyvin yksitoikkoisesti että jos henkilöllä on pakettikortti ja henkkarit mukana, saa hän noutaa paketin postista vaikkei nimet ja muut tiedot edes täsmäisi. Jos olisin jotain korvausta/hyvitystä halunnut, olisi täytynyt tehdä rikosilmoitus. Onneksi paketin saaja omatoimisesti kävi hakemassa pakettinsa väärästä osoitteesta, ja asia ratkesti. Mutta  kyllä tämän keissin jälkeen taidan kaikki vähänkin arvokkaammat paketit viedä omakätisesti polkupyörällä, jotta ne varmasti menevät oikeille henkilöille... Ja sairaalan kanssa on myös ollut aika vääntöä, on joutunut huomaamaan että eipä ne asiat koskaan mene niinkuin pitäisi ja haluaisi. Hermot menee ja jaksaminen myös, ihme rahastusta kaikki!


Joulu lähestyy jo kovaa vauhtia, ja lomat myös! Itselläni on viimeinen koulupäivä vuonna 2013 nyt lauantaina. Lomailemaan en kuitenkaan pääse, koska kuten alussa mainitsinkin, niin isän juhlat ovat lauantaina, ja sunnuntaina ja maanantaina onkin joulusiivousta ja järjestelyä. Aion kyllä blogata jossain välissä, joten kiinnostaisiko teitä jokin jouluteemainen postaus ja jos kyllä, niin minkälainen? :)

12 kommenttia:

 1. Tuo kissa paita on vaan niin super yli suloinen :3 Ja onnee isälles :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ja joo, kissavaatteet on parhautta <3 :)

   Poista
 2. Kaunis! :D Ja pidän muuten sun blogin bannerista! :3

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana kampaus ja hyvin onnistukin!

  Toi on totta, että on kaikki melkeen rahastusta nykyään. :| Bläähöhöh.

  Joku jouluteemainen postaus olis tooosi jees kyllä! Ite rakastan kaikenlaisii joulujuttuja ylikaiken ja hetken blogias tiiraillessa haluun muutenkin jatkaa sun seuraamista, eli joulupostaus ois niiiin ihuna saada! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiiii kiitoksia <3 Ja ihana kun liityit lukijaksi, kiitos <3

   Joo, mäki tykkään lukea muiden blogeista joulujuttuja! Varsinki noita joulufaktoja; Siksi tein itsekin sellaisen! :)

   Poista
 4. Kaunis! :) Ootko saanut painoasi nostettua ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kiitos <3 Ja kyl sen jo näkee, että painoo on tullu lisää D: :3 Et hyvään suuntaan ollaa menossa vaikka välistä hirvittääkin!

   Poista
 5. Taas niin nättinä :3 toi kampaus tiekkö sopii sulle tosi hyvin!

  VastaaPoista
 6. Halusin vain mainita että sinulla lukee tuolla "Contect me?" kun pitäisi lukea "Contact me?". Olet myös erittäin sievä nuori nainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh kiitti huomautuksesta, käyn korjaa!: :D

   Poista