lauantai 21. joulukuuta 2013

Last moments present!☆

Joulu lähestyy, ja lomat alkoivat nyt viimein täällä meilläkin. Lahjat on hankittu. Vai onko? 

Ajattelinkin jakaa teille tällaisen viimehetken lahjaidean, jos jonkun lahja vielä pukinkontista uupuu. Tarvitset tähän lahjaideaan konvehtirasian, (joulu)servettejä sekä jotain söpöä tilpehööriä! Aloita tyhjentämällä konvehtirasia! Tämä vaihe on varsin helppo, itsellä ja sisaruksillani tämä onnistui puolessa tunnissa. Kun suklaatit on syöty, alkaa koristelu. Sijoita servetit siististi laatikon päälle, ja liimaa (ei kovin haastavaa :'D). Itse koristelin laatikon reunat mustalla pitsillä, kimalleliimalla ja ruusulla.Lahjaa voi vielä hiukan suurentaa täyttämällä rasian jollain, vaikkapa itsetehdyillä pipareilla. Itse annoin rasian toiselle serkulleni, ja rasian sisään laitoin piparitaikinaa (Se oli tietysti erillisessä pussissa :'D) sekä tikkarin! Omatekemät lahjat ovat hyviä, minusta ne osoittavat, että lahjaan tosiaan on panostettu, eivätkä siten häviä ostetuille lahjoille mitenkään, vaikka niin usein ajatellaankiin.


4 kommenttia:

 1. Eikö omatekemistä lahjoista juuri ajatella niin et ne voittaa kaupan lahjat?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mulle on pari kaveria just valittanu että pettyvät jos saavat jtn itsetehtyä... :'DDD

   Poista
 2. Kiitos lahjavinkistä! (: Itsekin olen yhden rasian koristellut, mutta sen päällystin värillisellä paperilla johon olin itse piirtänyt jouluisia kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no eiköhän noi voi koristella periaattees iha millä tahansa, servetit on vaa helpompia :) Ajattelin seuraavan kerran kokeilla lahjapaperia!

   Poista