sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Materiaa☆

Lupailinkin tuossa edellisessä postauksessa esitellä mitä mukaani tarttui Helsinginreissultani. Olin ihan minimibudjetilla mukana, ja shoppailuhimoani hillitsi sekin että unohdin fiksuna tyttönä pankkikorttinikin kotiin. Eipä tullut sitten juurikaan ostelua harrastettua. Olisi kyllä niin rentouttavaa ja ihanaa päästä kunnon shoppailukierrokselle Stadiin, unohtaa kaikki rahahuolet ja muut, ostaa vain itselleen kaikkea kivaa ja nättiä. Olen kuitenkin niin pihi ihminen kaikesta huolimatta, etten sellaiseen pysty. Ja ihan hyväkin, velkakierre ei innosta.

Mutta kuitenkin, matkaan tarttui vaikka ja mitä. Tässäpä kuvaa kasasta:

 Ostin Pasilan rautatieasemalla olleesta Forsmanin teekojusta kolme pussia teetä. Oli niin halpaa ja edelliset teet vetelivät viimeisiään. Lisäksi tykkään että on varaa valita monista mauista. Äiti ja isä kun eivät ymmärrä tätä pussien hamstrausta, kuulemma ensin juodaan yksi pussillinen ja sitten hankitaan vasta toinen. Not! Sain myös serkultani vaniljan tuoksuisia tuikkuja

 Sain aikaiseksi joululahjaksi serkultani myös suklaan tuoksuista shea-voita. Ja tämä tuoksuu niiiiin hyvältä! Olen ollut naama purkissa kiinni siitä lähtien kun sain sen, tuoksu on niin ihana! Ja rasva toimii myös tosi hyvin. Oma naamani kuivaa aika reipasta tahtia varsinkin talvella, ja tämä rasva on kyllä ihan ideaalinen ehkäisemään kuivettumista. Toimii ja suosittelen kaikille!

 Animalian lehtiä, Voiman uusin numero sekä kettutyttöilytarroja. Voiman lehti onkin ilmaisnumero, mutta löysin Kurvin Kirjasta nuo Animalian numerot ilmaiseksi. Olen pitkään harkinnut Animalian jäseneksi liittymistä, mutta viitsinkö edes mainita rahatilanteestani mitään. Ja koen Animalian jäsenyyden tällä hetkellä hiukan turhaksi itselläni, sillä eipä mitään Animalian jäsentapaamisia täällä Savon sydämessä liiemminkään ole näkynyt. Sitten on nuo tarrat, mietin mitä kohdetta vandalisoin ja minne teippailen noita :'D Taitaavat jäädä lähinnä itselleni, mutta ei sitä koskaan tiedä milloin sisäinen anarkistini herää henkiin.

Kotiin palattuani meillä oli pikkujoulut. Minullekin oli "tonttu" käynyt jättämässä paketin ja suklaakalenterin

 Monster High joulukalenteria katu-uskottavampaa kalenteria saa kyllä etsiä! Sanoin kyllä etten tarvitse tänä vuonna joulukalenteria ollenkaan, kun olen sen verta vanhojakin tässä ruvetaan olemaan. Mutta käypähän nyt sitten joulunodotus sutjakkaammin!

8 kommenttia:

 1. Oii noi teet :3 Varmasti ihanan makuisia! :)

  VastaaPoista
 2. Oi, mie olisin niin halunnu tuon monter high kalenterin mutta ne oli meidän kaupasta loppu :(((( NYYTHH!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voooi D: No yleensä ne kaikista kivoimmat meneeki ekana :( Onneks mun pikkujoulutonttu oli ollu nopee... :'D

   Poista
 3. Jeee..krääsäää! xD

  Meitsi oli animalian jäsen vuosia, mutta taloudellisen tilanteen vuoksi piti lopettaa ja en koskaan pystynyt lukemaan kuin ehkä puolet lehdestä..ärsyttävää olla herkkä. Mutta joo..spämmää ihmeessä tarrat, etenkin kun oot noin pienellä paikkakunnalla...vaikka bussipysäkkille, tolppaan jne. Tulostelin noita joskus kauan sitten ja spämmin jokapuolelle. x)

  Mikä ihana Neiti Koume Tiikeriraita!! ♥ ♥ Haluuuun!!

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneks Animalialla on toi vähävaraisjäsenyys mut silti... 25€ on rahaa sekin tosi paljon D: Ja kun tosiaan mulla se tarkottas vaa sitä et saisin sen lehden neljä kertaa vuodessa, ku ei tääl perähikiällä mitää tapahtumia koskaa oo. Ellei sitä sit ite intoutuis järkkäämään :D

   Ja haluisin kyl levitellä noita tarroja pitkin poikin, mutta jotenkin sellanen paikkojen "sotkeminen" ei ois kivaa, vaikka hyvän asian puolesta olisikin : <

   Ja toi Tiikeriraita on tosi söpö manga! Kandee ostaa! Vähä vaa harmittaa ku se on kokonaa käännetty suomeks ääniefektejä myöten D:

   Poista