torstai 12. joulukuuta 2013

Olympus pen e-pm1☆

Lupailinkin tuossa että huonolaatuiset kuvat blogissani tulee olemaan historiaa. Ja tässä on syy: Olympus E-pm1 minijärkkäri! Ostin siis itselleni järkkärin, koska blogaaminen on tosiaan muodostunut itselleni tärkeäksi harrastukseksi, ja tahdon panostaa tähän hommaan kaikin puolin. Lisäksi minulla ei ole aikaisemmin ollut kameraa, tämä on nyt esikoiseni. Pähkäilin Canon eos 1100:n ja tämän Olympuksen välillä, mutta päädyin tähän nykyiseen monista syistä: Ensinnäkin jokaisella tuntuu olevan tuo Canonin tuhatsatanen, ja toiseksi Olympus on pienempi, joten sitä on helpompi kuljettaa mukanaan. Olen kaikin puolin tyytyväinen ostokseeni, kamera on helppokäyttöinen tällaiselle tumpulalle mikä minäkin tekniikan suhteen olen.

I promised that bad quality photos would be history in my blog. The reason is my new camera: Olympus e-pm1! Blogging is very important thing for me, and I want to offer you great pictures too!

 Eikö se olekin kaunis? ; w ; Tilasin kameran Mustasta Pörssistä. Täytyy kehua palvelua todella hyväksi: Kun hengailin sivuilla ja pähkäilin eri järkkärivaihtoehtojen suhteen, pongahti keskusteluikkuna auki sivun alalaitaan, ja nettiasiakaspalvelija kyseli tarvitsenko apua. Siinä olikin helppo kysellä sitten tarkempia tietoja kamerasta, ja sainpa vielä hiukan alennustakin! Isot plussat siis Mustalle Pörssille!

Asukuvia tai oikeastaan kummemmin muutakaan en ole ehtinyt vielä kuvailemaan. Harmittaa niin pirusti etten tiistaina ottanut kameraa kouluun mukaan: Päivällä olisi ollut niin kaunista, kun hämärä alkoi laskeutumaan ja lunta satoi. Nyt onkin jo myöhäistä kun ulkona sataa vettä ja maa on sulana... Mutta testailin minä hiukan kameraa, ja tässä muutamia testikuvia. Kuvia ei ole muokattu tai käsitelty mitenkään, että näkisitte millaisia kuvia khaameralla saa. Kuvat ovat muutenkin aika tilannekuvia, ei mitenkään hartaudella sommiteltuja tai suunniteltuja.

Kävi aika "tuuri" että satuin lähtemään juuri tuohon aikaan pihalle kuvailemaan. Kolme teertä poseerasi meidän takapihalla! Eipä kyseisiä elukoita ole meidän tontilla nähty moneen vuoteen...
Ja Pate ei arvostanut, kun yritin ottaa taiteellisen "Kissa talvimaisemassa"-kuvan. Noh, maybe later. 

2 kommenttia: