sunnuntai 15. joulukuuta 2013

The outfit from Friday 13th☆

Kyllä perjantai 13. päivä oli ihan maineensa veroinen, ainakin minulle. Aamu alkoi sillä, että mikroaaltouuni otti oiretta: Sähköt pätkivät koko ajan, ja joka kerta kun sähköt menevät pois mikro alkaa piippaamaan. Lopulta sähköt menivätkin sitten ihan kokonaan, ja tämä Suomen talvi on tunnetusti varsin valoisaa ja lämmintä aikaa. Eli siinä sitten alettiin virittämään aggrekaattia päälle että saataisiin edes vettä hanasta ja kynttilät sytyettiin ja takkoja lämmitettiin. Minun suurin murheeni ei ollut kylmenevä talo tai vedenpuute, vaan että olin suunnitellut laittautuvani oikein nätiksi Kuopionreissua varten ja nyt saatiinkin nyhjöstää aamu pimeässä! Siinä ei paljoa hiuksia kiharrella tai meikata! No ei vais, ei nuo mitään maailmaa kaatavia murheita ollut, mutta kyllä se hitusen harmistutti, kun olin suunnitellut pistäväni pitkästä aikaa himegyarua päälle, ja sitten ollaan sähköttä. Piti siirtyä suunnitelma B:hen!
Peruukki päähän ja meikkaamaan taskulampun valossa. Olen kyllä vähän pettynyt meikkiin, huulipunat levisi ja ää! Mutta syytetään valottomuutta! Kunnon kuviakaan en saanut, kun alkoi olla jo lähtökiire kun viimein alkoi olla valoisaa. Jouduin muuten toteamaan että pätevien naamakuvien ottaminen on järkkärillä hankalampaa kuin iPhonella! Kaikki lärvikuvat olivat aivan julkaisukelvottomia, näytin ihan muumille jokaisessa.

Lähdimme siis käymään Kuopiossa. Minulla oli taas lääkäriaika, ja täytyy sanoa että paska reissu. Olin todella pettynyt vanhempiini, jotka selittivät lääkereille ihan omiaan! Ja enpähän tietty saanut sanaa suustani h-hetkellä, että olisin korjannut asiavirheet. Pisti vain niin vihaksi ja kaikki shoppailuinnotkin hävisi. Menimme lääkärikäynnin jälkeen jouluostoksille, mutta as I said, ei ollut itsellä kauheasti fiiliksiä ostostella. Ostin kuitenkin äidille joululahjan, pikkuveljellä synttärilahjan, isälle 50-vuotislahjan sekä kissapiparimuotin. Että rahaa paloi, mutta joulu ja synttärit vain kerran vuodessa, ja 50-vuotispäiviä ei ole kuin kerran! 

Yritin sitten olla kuten muut blogaajat ja ottaa tekotaiteellisia maisemakuvia. Ja vaikka meikälle antaa kalliin kameran ja objektiivit ja kaiken niin shaibalaatu on ja pysyy :'D Ehkä pitäisi harjoitella enemmän. Juostenkustuja kuvia nämäkin kyllä ovat, en kauheasti edes viitsinyt jäädä kuvailemaan: Tuuli oli kamala ja kädet jäätyivät, oli kiire Punnitse ja Säästä-kauppaan ostamaan pikkusiskoille lauantaimättöä ja ihmiset tuijottivat. Sain nämä huimat kaksi kuvaa otettua:

Olisin kyllä halunnut saada ikuistettua, kun kerrankin Kuopiossa on jaksettu ja voitu laittaa joulua näkyviin. Mutta eihän sitä juuri näistä kuvista näe. Kävin myös ensimmäistä kertaa torin alle rakennetussa "kauppakeskuksessa". Aika tyhjä mesta, mutta ihanannäköisiä ravintoloita! Joskus on kyllä pakko lähteä käymään ja kokeilla!

Sähkökatkoksesta johtuen en saanut videopostausta tehtyä tälle viikonlopulle. Jos luoja suo, väsään videon maanantaina, ja koetan saada sen julkaistua keskiviikkoon mennessä. Tosin on tullut huomattua ettei kauheasti kannata suunnitella mitään, kyllä joku ne suunnitelmat sössii, jos ei muut niin sitten minä itse :'D

4 kommenttia:

 1. Mitä vanhempasi sitten selittivät :0 Sanoivat tilanteen olevan parempi mitä on...? Vai? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiii, mun tilanne on kyl ihan hyvä oikeastikin :) Mutta siis kaikkee ihan joutavaa, sain taas kuulla omasta huonommuudestani jne D:

   Poista
 2. Oot niin kaunis ♥

  ♥~ www.whenyourheartbeats.blogspot.fi

  VastaaPoista