lauantai 4. tammikuuta 2014

Dreaming about summer☆

Hiukan joutavahko postaus tällä kertaa mutta antakaa anteeksi! Minulla on niin kesäfiilikset päällä, ehkä siksi koska lunta ei ulkona ole nimeksikään, ja haikailen lämpimiin lomakohteisiin. Olen lukenut jo melkein loppuun Mad Manners-kirjan ja reissukuumekin on huipussaan. Inshallah johonkin lähdetään tänä vuonna. Nyt kuitenkin iihania kesävuatteita, joita voi haikailla täältä ruudun toiselta puolelta.

Little bit nugatory posting this time, but forgive me! I have so summerfeelings at the moment! It is maybe because there is no snow outside. And I dream travelling somewhere warm every day. I have almost read Mad Manners-book, and I really want to go somewhere. Inshallah, I will be travelling this year. But now I can only watch these awesome clothes via internet.


 I really want this kind of body ; _ ; I need trip to Estonia.... Bigger boobs here I come!

Yumetenbo minkä teit, iskee aina shoppailuhimo kun eksyy heidän sivuilleen. Ehkä on kuitenkin vähän turhan aikaista kesävaatteille.

5 kommenttia:

 1. Itsekin tekis kamalasti mieli tilata kaikkea ihanaa vaatetta! :D Mut mietin tässä, että mites noi tullit yms, kun tavara tulee kuitenkin euroopan ulkopuolelta? Voisitko kertoa vähän sun kokemuksia japanista tilaamisesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No iteki jätän tilaamatta varmaan just siks koska tullit :/ Yumetenbolta tilattaessa vaatteet jäävät aina tulliin (jos tilauksen hinta ylittää 23€). Kokemukset on ollut ihan hyviä, aina on paketit nopsaan tullut, mutta tulli ne on joka kerta syönyt ja verot on kiltisti maksettava :(

   Poista
  2. Okei, pysyn siis euroopan sisäisissä kaupoissa!

   Poista
 2. pikkutytön kroppa, jossa on isot tissit. ihanaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellane kelpais :D Vielä kun omistan tän sakkolihapärstän ni ai että musta tulis kuuma paketti <3

   Poista