sunnuntai 26. tammikuuta 2014

My instaweek!☆

Perinteinen instaweekpostaus! Esittelenpä tässä siis kuluneen viikkoni sisällön kuvina ja pienen tiivistelmän kera!
 Maanantaina heräsin jo viittä vaille kuusi, ja suunnistin verikokeisiin ja EKGhen. Nyt ensiviikolla on taas tiedossa perinpohjainen lääkärintarkastus (Joka ihan oikeasti ja tosissaan pelottaa), jota varten nuo edellämainitut piti ottaa. Iltapäivästä menin papan luokse yöksi, ja siinä samalla käväisin sitten salilla. Treenailu salilla on mukavaa, kun saa olla aivan itsekseen <3 Ilta menikin pääsykokeisiin lukiessa.
 Tiistaina oli myös aikainen herätys tiedossa, sillä piti ottaa bussi kohti Kuopiota ja käydä sairaalassa punnituksessa sekä juttelemassa kuulumiset. Alunperäinen suunnitelma oli, että olisimme kavereiden kanssa lähteneet tyttöjen shoppailureissulle samassa, mutta koska kyytiongelmat (korvessa asuminen on mukavaa!) reissu peruuntui tällä kertaa. Kiertelin sitten itsekseni joitain kauppoja ja rakastuin tuohon H&Mn kissapaitaan! Harmi vain, ettei se oikein sovi vaatekkaappini muuhun tyyliin, ja muutenvaanvaatteeksi se olisi ollut aika kallis. Hooämmään oli tullut muuten todella paljon kaikkea kivaa ja nättiä. Jotta minun ei ihan tyhjin käsin olisi tarvinnut kotiin palata, kävin nappaamassa Levykauppa Äxän alennuksesta 2 times terrorin levyn.
 Keskiviikkona oli taas aika vlogata! Minulla alkaa koulu vasta 12:45, joten aamulla saan aina olla aivan ylhäisessä yksinäisyydessäni. Käytin sen siis videopostailun kannalta hyväkseni. Kokkasin itselleni thaimaalaista ruokaa ja kävin kolaamassa lunta jäältä. Pakkasta oli tuonakin päivänä aika reippaasti, ja pihalla ei kyllä kauhean kauaa tarennut posettaa (Lapaset jäätyivät lumikolaan kiinni...). Illalla tein itselleni mansikkarahkaa!
Torstaina tapahtui elämäni suurin yllätys, josta ehkä saatan kertoa myöhemmin, mutta nyt jätän teidät vielä hämärän peittoon, sillä minulla on syvällistä pohdittavaa asian suhteen :D Muuten päivä olikin harvinaisen tylsä: Menin kouluun, tulin koulusta, oli pakkasta. Nikkaroin itselleni tuollaisen "Happy things"-purkin, johon kirjoitan lapulle asioita, mitkä ovat tehneet minut iloisiksi. kun purkki on täynnä, voi niitä alkaa lueskelemaan ja hiukan seurata, miten tiuhaa tahtia iloisia asioita on purnukkaan kertynyt. Tämäkin on osa positiivisuusprojektiani. 

 Perjantaina oli äidinkielen preliminääri! Käsi oli kyllä krampata koetta tehdessä. Kokeen jälkeen keräsin koulun roskiksista saldon ja keräsin huiman 80 sentin potin. Kotona söin suklaata, katsoin neljät häät Amerikassa, pelasin simssiä ja vahdin pikkusiskoa kavereineen. Esteettinen ruokakuva: Söin keskiviikon jämät :D
Lauantaina oli aikainen herätys, koska pikkusisko kavereineen lähti ratsastamaan jo kahdeksalta, ja minun oli laitettava heille aamupala ja miltei harjattava heidän hampaatkin, sen verran laamailua oli koko homma... Mutta joo, kun olin saanut tytöt autokyytiin, lähdin itse järven jäälle hiihtämään! Hiihtäminen oli ihanaa, ei ollut kylmä ja sai katsella maisemia ja neljä kilometriä hujahti ennen kuin huomasikaan. Iltapäivällä sitten pappa tuli hakemaan minut luokseen kyläilemään, ja kipaisin papan käyttäessään saunavuoronsa salille. Sain taas olla salilla yksin, mikä oli jälleen kerran parhautta. Ilta menikin mentaalisavukkeen rattoisassa seurassa!

Tältä päivältä nyt ei ole kuvia, tämä päivä on mennyt aika tylsästi, en oikeastaan ole tehnyt muuta kuin vahtinut lapsia ja käynyt hiihtämässä. On tullut taas oltua äkäinen aamusta asti, ja postaus saattaakin olla hiukan tönköhköä luettavaa kun pääni on jo niin turtunut kaikesta itkemisestä ja äkäisyydestä. Välillä vaan tuntuu, että elämä on turhan hankalaa. Pieni valonpilkahdus tässäkin päivässä, sain kutsun Helsinkiin kissanvahdiksi maaliskuussa, joten pääsen kaupunkilaistumaan taas hetkeksi!

9 kommenttia:

 1. Mitä tossa mansikkarahkassa on? Näyttää hyvältä nuo sun ruuat :--)

  Pinja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vaan rahkaa ja mansikoita :D Halusin tehä tollasen terveellisemmän rahkan, en sellasta herkkurahkaa mihin tulee kermaa ja sokeria, vaikka sellanen tosi hyvälle maistuiski!

   Poista
 2. Hahaaa mainio mentaalisavuke!!;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan hävettää miten mä sain tietää tosta vloggaajasta vasta nyt!: D

   Poista
 3. Ensinnäkin, kolme asiaa: kissapaita, järven jää ja Mentaalisavuke! Ja neljänneksi, kissapaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kissapaita on upein luomus mitä H&M on koskaan tehnyt!! <3

   Poista
 4. Hello I'am Chris
  Your blog is not on the "Directory Blogspot" ?
  With little site offers free website promotion
  I invite you to join
  You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Represent Your Country
  World-Directory is 193 countries in the world! and thousands of blogs
  Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
  Blog Url
  Location Of Your Country In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
  On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Happy Blogging
  ****************
  We follow your blog! Please follow mine
  You can forward this invitation to your friends

  PLEASE IMPERATIVE !
  Registration for the "Directory" blog, are free.
  We only ask you to follow the blog. Thank you for your understanding
  **********************************************

  Last news of "Directory Blogspot" "
  Soon we will award the best Fashion blog and Makeup, nails, crafts, handmade, cooking, paintings, home, photography, jewelry
  The Competition is open

  VastaaPoista
 5. Oot tosi nätti ja sulla on ihana blogi! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Oma blogisi oli aivan ihana myös <3

   Poista