perjantai 24. tammikuuta 2014

Say yes to the dress! Wedding inspiration: Pnina Tornai☆

Olen aivan hulluna häämekkoihin, kuten ohjelman suomenkielinen nimi sanookin. Minulla on taas tällainen hääinspis aika, mikä minulle aina tietyin väliajoin iskee. Olen katsonut tosiaan tuota "Hulluna häämekkoihin"-ohjelmaa, sekä "Häähulluja" ja "Neljät häät amerikassa". Ne on vain sellaista mukavaa hömppää mitä voi suhteenlisen rennoin mielin katsella. Varsinkin Häähullut on jollain kierolla tavalla varsin viihdyttävää katsottavaa. Lohduttaa hiukan, että jos sellaiset biaatchitkin ovat prinssinsä löytäneet niin ehkä minäkin sitten... :D 

Hulluna häämekkoihin Atlantassa-ohjelmaa katsoneet tietävätkin, että kyseisessä showssa seurataan Kleinfeld-nimisen hääpukuliikkeen asiakkaiden mekonvalintaprosessia. Mekot kyseisessä putiikissa ovat aika kalliita, lähtöhinnat ovat 1500 dollaria. Visiteerasin Kleinfeldin nettikauppaa, ja tosiaan, hinnat olivat kovia. Kalleimmat puvut (Yli 10 000 dollaria) joita liikkeessä myydään, ovat peräisin Pnina Tornailta, jonka tuotantoa tässä aion esitellä! Elikäs jos joku haluaa hiukan luksusta häihinsä, kannattaa katsella näitä mekkoja! Hinnat kyseisillä räteillä ovat tosiaan yli kymppitonnin. 

Kimallusta ja dramatiikkaa näistä luomuksista ei ainakaan puutu. Ei nuo olleet ihan sellaisia mekkoja, joita itse saattaisin omiin mahdollisiin häihini haluta, mutta varsin sieviä ja mukavannäköisiä näin tietokoneen ruudulta katseltuna. Itse tykkään tosiaan häämekoissa siitä blingblingistä ja muhkeasta helmasta. Oma suosikkini näistä mekoista on varmaankin tuo toiseksi alin, tummaihoisen mallin päällä oleva mekko. Omaa kroppaani tuollainen ei tosiaankaan imartelisi, mutta jotain todella tyylikästä siinä on! 

Mitkä olivat teidän suosikkinne? Entä tuleeko teille tällaisia "häähömpötys"-vaiheita päälle koskaan? :) Pahoitteluni muuten hiukan erikokoisista kuvista!


8 kommenttia:

 1. 3. oli mun lemppari! Mulla ei oikeestaa hääinnostuksia tule kun niin nuori olen, mutta kaikennäköistä muuta innostusta kyllä :D tykkään sun blogista tosi paljon, sait uuden lukijan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii ihanaa, kiitoksia <3 Uusien lukijoiden saaminen on aina parhautta <3

   Ja eihän sitä nyt liian nuorena, pitää nauttia vapaudesta :))

   Poista
 2. Eikä, mäkin rakastan kattoo telkusta noita kaikkia "aivot narikkaan"-hääohjelmia, varsinkin tota hulluina häämekkoihin Atlantassa! :DD
  Noista puvuista 2,3 ja 4 on ehdottomasti mun suosikkeja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi mekot on kyl tosi sieviä! Hulluna häämekkoihin Atlantassa on ihan parasta viihdettä, ja se on hyvä kun siinä ei haittaa jos jää yks tai kaks jaksoa välistä :)

   Poista
 3. Katsoin ennen aika paljonkin hääohjelmia koska ne tosiaan on sellaista aivot narikkaan hömppää mutta toissa kesänä olin kaasona kaverini häissä ja sain häistä sen siliän tien tarpeekseni, voi luoja sitä työn määrää yhtä päivää varten! jopa kasolla! Huhhuhei!!
  Kivoja ja ihania mekkoja tosin. nuo ei vaan varmaan suomalaiseen makuun sovi kun kaikki haluaa aina jotain yksinkertaista ja A-linjaista -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, musta suomessa on vähän "tylsä" häämekkokulttuuri, mitenkään väheksymättä sitä jos tykkää yksinkertaisesta. Itse kuitenki ajattelen, että naimisiin mennään vaan kerran niin kyllä sitä nyt pitää juhlistaa kunnolla ja näyttävällä mekolla!

   Voi olla ettei kyl oma pää häitä kestäis, mustaki saattas tulla sellane "bridezilla" :'D

   Poista