keskiviikko 29. tammikuuta 2014

We heart it-haaste☆

En yleensä innostu tällaisista haasteista alkuunkaan. Haluan nimittäin pitää blogini ns. "uniikkina", ja kiertohaasteet sun muut eivät sen takia ole kuuluneetkaan blogiini, vaikka se aina tuntuukin tosi hyvältä, kun joku haasteella nakkaisee! Tähän haasteeseen törmäsin kun selailin aivan randomisti muiden blogeja, ja totesin että tämän haluan toteuttaa! Eli kyseessä on siis Weheartit-haaste, jossa vastaat kysymyksiin kuvin, jotka kyseiseltä sivustolta on napattu. Aloitetaan!

Unelmahiuksesi?/Your dream hair?
Rrrakastan tuuheita ja vaaleita hiuksia! Haluaisin itsellekin runsaat hiukset, mutta omat lurttuhiukset ovat kyllä kaukana unelmahiuksistani (Ja sanomattakin selvää että tämä syömispelleily ei ole kuontaloani mitenkään parantanut!). Varsinaista unelmahiusväriä minulla ei ole, mutta kaikki platinablondista vaaleanoransseihin ovat ihania. Vähän on taas alkanut blondit hiukset himottamaan, mutta sitten ne eivät mätsäisi Prisilan lisäkkeisiini...

Unelmakaupunki
Vaikea sanoa mikä on "unelmakaupunki", varsinkaan kun en ole käynyt juuri missään. Olisin vuosi sitten sanonut että "Unelmavaltio" olisi Japani, mutta kun siellä tuli käytyä ja oltua niin paikka oli kyllä unelmasta kaukana... Mutta laitan tähän nyt ne kaupungit, joihin at the moment haluaisin kaikista mieluiten. Ekana Teheran, toisena Helsinki, kolmantena Kuala Lumpur ja neljäntenä Lontoo.

Unelma-asuntosi
Tämäkin oli hankala! Unelma-asuntoni on tällä hetkellä ihan oikeastaan mikä tahansa, missä on vaan siistiä ja saan oman huoneen! Kuitenkin jos ihan utopistisiksi mennään, niin haluaisin asua tuollaisessa tosi upeassa omakotitalossa (Miehun ja kissan kera!), jossa on moderni ja samalla tosi naisellinen sisustus. Pihalle paljon kukkia ja vesielementtejä, niin ah! Mutta tosiaan kun pääsen muuttamaan, niin minulle kelpaa ihan solukämppäkin, kuhan tosiaan saan omaa rauhaa ja siistin vessan :D

Unelmavaatteitasi
Tähän ei vaan VOI vastata neljällä kuvalla: Neljälläkymmenellä se voisi onnistuakin! Rakastan niin monia eilaisia tyylejä, aina agejosta ja himegyarusta cybergoottiin ja hippeilyyn. Tykkään tosiaan niin laidasta laitaan olevista vaatteista. Tällä hetkellä kuitenkin lähinnä sydäntäni on gyaru ja sitten tuollainen tyttömäinen tyyli, miksi sitä nyt sitten haluaakaan kutsua. 

Mitä teet mieluiten vapaapäivinäsi?
Vapaapäivät vietän mieluiten shoppaillen (Mutten Michael Korsia, hyi :D), käyden salilla/uimahallissa, kavereiden kanssa ja teetä juoden. Tähän lisäksi tietty hyvä peli, esim. Zelda tai Simssi, ja päivä on paras. Ystävien kanssa hengailua ja shoppailua on tullut harrastettua viimeaikoina ihan liian vähän.

Tavaroita/asioita jotka haluaisit omistaa?
Jos vaatteet jätti pois, varsinaisen materian keksiminen oli todella hankalaa. Joten tässä on nyt muutama asia joita haluaisin. Korut ja asusteet ovat sellaisia, jota minulla on tosi vähän, mutta koska olen niin perkeleen pihi, ei niitä tule koskaan ostettua. Marsu ja hamsteri on sellainen asia myös, jonka kovasti haluaisin omistaa. Ehkä nyt kesällä/syksyllä kun muutan omilleni, otan itselleni ystävän kun kissakin jää tänne... Isot tissit ja kapea vyötärö ja muutenkin hyvä kroppa on sellainen asia minkä tosiaankin tahdon! Inhottavaa olla tällainen tasapaksu puikula vailla muodon häivää. Ja ei, ennen anoreksiaa minulla ei ollut yhtään enempää muotoa, olin samanlainen pötkylä silloin kuin mitä olen nytkin. Viimeisinpänä sitten raha! Rahaa haluan mm. aina ja paljon. 

Unelmiesi mies
Tämän skippaan julmasti, sillä ihan oikeasti, minä en tiedä millainen on unelmien mies. Pidän hyvännäköisinä niin monenlaisia tyyppejä. Osaisin listata millainen miehu ei missään nimessä saa olla, mutta niitä hyvännäköisiä on niin monenlaisia!

Lempiherkut
Mitäpä tähän enää lisäämään... Suklaata kiitoksia. Ärsyttävää ku tosi monella muulla jotka tämän on tehnyt, niin lempiherkuista löytyy jtn smoothieita ja hedelmiä ja salaatteja ja itellä on sitten tuollaista epäterveellistä shaibaa. Noh... Olen rehellinen ja myönnän olevani herkkuperse.

Mieleenpainuvimmat tekstit
Jätän tämän vain tähän. 

Kaikki halukkaat tehkäähän tämä haaste ihmeessä! Näitä on ihan hauska lukea, ja linkatkaahan oma vastauksenne tähän haasteeseen tuohon alle niin käyn kurkkaisemassa! Mitä mieltä olitte minun tykkäyksistäni? Löytyikö yhtäläisyyksiä tai suuria eroavaisuuksia? Minut löytää siis tuolta weheartitistä nimimerkillä Namehisa, ja siellä on sitten enemmänkin tykkäilyitäni. Seuraavaksi pyrin tekemään taas asupostausta, vähän tylsää kun on ollut niin kylmä/on laiskottanut niin en ole saanut fiksunnäköisiä asukokonaisuuksia kasattua.

10 kommenttia:

 1. Haaste otettu vastaan ja vastattu: http://elamanivideopatkilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Pakko myöntää, olen itsekin hirmuinen suklaa fani, ja yleensä karkinhimoinen.. :D että et ole ainut! Ja nuo asiat mistä tykkäilit olivat ihania, vähän samoja haaveita meiltä löytyypi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suklaa on vaan niiiiin suurta herkkua <3 :D Ja kiva et sultaki löytyy samoja tykkäyksiä! :) Teehä ihmeessä säki tää haaste jos aikaa löytyy!

   Poista
 3. Tää on aivan loistava haaste, oli aivan pakko tehdä!

  http://secretboxblogi.blogspot.fi/2014/01/weheartit-haaste.html

  VastaaPoista
 4. haaste sulle! http://betoniosassa-sortumavaara.blogspot.fi/2014/01/hold-me-until-i-am-awake.html

  VastaaPoista
 5. Hyvä etten oo ainoa joka haluaa isot pitkät hiukset ja isot tissit! :D Mulle on niin monesti sanottu että se on vaan turhamaisuutta D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinnoh, ehkä se onkin, mutta onhan sitten meikkaaminen ja hiustenlaittokin turhamaisuutta :> Fakta on se, että kivalla kropalla itsetuntokin kohoaa.

   Poista