perjantai 14. helmikuuta 2014

Cocktailparties ☆

Lukio on nyt sitten ohi. On vähän outo olo, että enää ei sitten ihan vähään aikaan tarvitse kouluunpäin suunnistaa, muutakuin mitä nyt käy viimeiset kirjoitukset hutaisemassa alta pois. Penkkarit oli siis eilen, joissa edustin itseäni miehisessä olemuksessani. Kuvaa löytyy instagramista jos kiinnostaa kurkata! Saimme eilen myös lukion päättötodistuksen, ja täytyy sanoa että olen siihen ihan tyytyväinen. Tavoitteeni oli saada yli 8,3 keskiarvo, ja todistuksen ka oli 8,4. Nyt sitten edessä onkin ahkeraa lukemista pääsykokeisiin!
Koulussamme on perinne, että päivää ennen penkkareita lukion kakkoset järjestävät "kokkarit" eli cocktailjuhlat abeille. Varsinaista pukukoodia ei ollut, muutakuin että jotain juhlavaa. Oiva tilaisuus siis himestellä taas! Laitoinkin päälleni ihkaensimmäistä kertaa MA*RSin vaaleanpunaisen ruusumekon.

High school is over now! It feels lil' bit strange that I don't have to wake up early on mornings and go to school. I still have some matriculation examinations left, but then I really am free! Now I have to read much to entrance examinations!
In our school is tradition, that second grades students organize cocktail parties for last years students. So, I had situation again to dress up in hime and I wore my MA*RS pink rose dress first time!
 Dress: MA*RS, hairbow, necklace: Princess Melody, cardigan: Seppälä, shoes: Yumetenbo
 With beautiful Meri and Ninnu <3

 Me kaikki abit<3 Ikävä tulloo :'(
My whole class!
Me and Meri <3

Totta kai kunnon juhlissa on aina äpöstettä tarjolla! Tässäpä siis ruokakuvia!

Of course there is food in all good parties! So here is some food photos!
Niin paljon kaikkea hyvää! Noita kakkuja oli tosiaan neljä plus kuivakakkua ja nuo keksit. Oli kamalaa kun olisi tahtonut maistaa kaikkia mutta oli jo niin täynnä. Valitettavasti piti kuivakakku ja keksit jättää maistamatta, muuten olisin haljennut ; A ; Kokonaisuudessaan juhlat olivat aivan mahtavat ja hauskat, aika meni todella nopeasti. Ainoaa miinusta antaisin ruuasta: Kasvisruokaa ei tarjolla oikeastaan ollut ollenkaan, siksi en suuresta tarjoilumäärästä voinut ottaa muutakuin ranskiksia, patonkia ja tavan salaattia. Makaronisalaatissakin oli kinkkua ; A ;

So much delicious food! There were so many cakes that I simply couldn't taste all, and that's a shame ; A ; I have to sat that parties were great! Only minus comes from that there weren't vegetarian food at all, so only things I could eat were french fries, salad and baguette. But food was good too!

On se jotenkin kuitenkin vaikea sisäistää että tämä oli nyt tässä. Näillä näkymin lakki tulee keväällä, ellen nyt ihan penkinalta rykäise ruotsia. Tämä kevät onkin nyt sitten ihan auki: Työnhaku on kovassa vauhdissa ja suunnitelmaa on vaikka muille jakaa, mutta tuntuu taas siltä että kaikki mitä suunnittelee niin menee päin mäntyä. Pitää vaan yrittää mennä päivä kerrallaan.


15 kommenttia:

 1. aww you look so cute <3 and the cardigan is so nice!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww thank you <3

   I love that cardi too, perfect present from mom <3

   Poista
 2. kuvittelenko vain, vai oletko laihtunut? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemus minunkin mielestä edelleen aaivan liian laiha ja valitettavasti sairaan näköinen :(
   Enkä tarkoita tällä kommentilla mitään pahaa! Toivoisin vaan niin paljon, että osaisit päästää irti ja parantua <3

   Poista
  2. Mun paino on kyllä heitelly, ja se on laskenut muutaman kilon taas. Mutta tän vknlopun jälkeen on neki kaksi kiloa varmaan syöty jo takasin...

   Oliviah: Ikäväähän se on kuulla, että olen yhä sairaan näköinen :( Mutta toisaalta, tällaiset kommentit antavat pontta parantumiseen, kun tietää että on "varaa" lihoa. Vaikka tuntuukin siltä että nyt jo olen aikamoisen kokoinen >A< paranemista kohti tässä mennään! :)) Kiitos kommentista <3

   Poista
 3. Ihana asu, näytät niin nätille<3

  VastaaPoista
 4. Ihana mekko, ja nuo rusettiasusteet ovat myös todella suloisia - kuten sinäkin! :>

  VastaaPoista
 5. Ihana asu sulla! <3
  Haha, erotut hyvin joukosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Ja joo, niin taidan erottua :D

   Poista