tiistai 11. maaliskuuta 2014

Helsinki week part 1: Lolita outfit!

Niin se vain kuukausikin vaihtui! Olin tosiaan Helsingissä 28.02.-09.03. välisen ajan, ja oli aivan mahtava viikko! On niin paljon kuvia jaettavana! Aloitan nyt sitten Sunnuntailta, jolloin kävin moikkaamassa ystävääni Katjaa. Minulla on ollut lolitaa jo vähän ikäväkin, ja päätin käyttää kaverini vaatekaappia hyväksi ja lainasin häneltä mekkoa. 

So it is March now... I was in Helsinki last week and oh my that was such a great week! I met lots of old good friends and I also met new ones too! I will start from Sunday, when I went to soo Katja. I have missed lolita a little bit, so now I lent my friends dress.
Naamasensuurit ftw! En meikannut ollenkaan joten siksi kaunis pinkki paint-sydän! Rusetti ja mekko on lainattua, sukkikset, wristcuffit ja blouse omasta kaapista. 
Dress, blouse, headbow: Angelic Pretty, tights: New Yorker, wristcuffs: F+F
Katjan luona oli mukavaa! Joimme paaaljon paljon teetä, juttelimme ja lopuksi hän ennusti minulle Tarot-korteista. Kortit kertoivat hämmästyttävän todenmukaisesti menneisyydestäni ja nykyhetkestä, ja sen verran hyvän ennustuksen ne tulevaisuudellekin antoivat, että kovasti toivon senkin pitävän paikkaansa. 

At Katjas place was so lovely! We drank lots of tea, spoke much and in the end she read from Tarot-cards to me. The divination was amazing! 

Tällainen lyhyehkö postaus tällä kertaa. En nyt pitkiä sepityksiä ala kirjoittelemaan, sillä näitä postauksia on tulossa aika monta lisääkin, joten kerron niissä enemmän viikon kulusta. Seuraavaan postaukseen siis~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti