torstai 13. maaliskuuta 2014

Helsinki week part 2: The Ounce☆

The Ounce on varmaankin jo aika monelle suomalaiselle tuttu mesta, ja lolitoista varmasti kaikki tietävät kyseisen paikan. Itse olen päässyt vierailemaan Unssissa vai kaksi kertaa, ja nyt tällä reissulla tuli vierailtua peräti kolmesti! Ounce on kyllä ihanan tunnelmallinen paikka, ja se tuoksu mikä liikkeessä on *0* Ostin pari pussia teetäkin, mutta ne esittelen ostospostauksessani myöhemmin. Mentiin siis Lauran kanssa moikkaamaan Katjaa. Tälläkin kertaa loleilin, on se sen verta mukavaa. Lainavaatteissa tälläkin kertaa, sillä otin itse kotoa mukaan vain yhden asukokonaisuuden.

The Ounce is very famous place among the Finnish lolitas. I have visited The Ounce only twice before, so this time I went to the shop three times! I also bought two bags of tea, but I will show those on shopping-post! So, I went to there with Laura to see our friend Katja. I wore lolita this time too, but again borrowed ones. I took only one outfit from home with me.
My outfit from that day. Shoes, necklace, hair roses, socks and wristcuffs are mine, the rest is Lauras.
Dress, headbow: Angelic Pretty, necklace: Princess Melody, wristcuffs: F+F, roses: H&M, shoes: from Qutie Land
Rakastuin Melty Chocolate-mekkoon! Se on niin ihana, ja olen kyllä tykännyt siitä aina, mutta nytkun näin sen livenä ja sain jopa käyttää sitä, tiesin, että tämän mekon minä joskus haluan!

I fell in love with Melty Chocolate-dress! I love it so much. I have always though it is cute, but now when I saw it I really know that I want it!
 Me, Katja and Laura 
Jatkoimme Unssista sitten Katjan kanssa muihin Helsingin teekauppoihin. Kävimme Théhuoneella ja Chayassa, jälkimmäisestä en ollut koskaan kuullutkaan. Oli hirmu mukavaa kierrellä kauppoja, uusiakin ja sellaisia minne en yksin olisi koskaan eksynytkään. Oli parasta, siksi tosiaankin varmistuin siitä että Helsinkiin minä haluan ensi syksyksi!

We went from The Ounce with Katja to see other tea-shops in Helsinki. We visited Théhuone and Chaya. I had never even heard of Chaya, but the shop was worth of visiting. I really enjoyed my time and I truly know that I want to move to Helsinki!

4 kommenttia:

 1. The Ounce on kyllä niin ihana liike! Ja ihana asu, lolita sopiii sulle tosi hyvin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on!! Ja kiitos paljon kommentistasi <3 Kiva kuulla et lolitakin sopii :))

   Poista
 2. eiii häiritsee niin paljon toi rako ton Lauran hiuksissa ;;

  VastaaPoista