sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Helsinki week part 3: Meeting Katja and Myrre☆

Jatkoa luvassa! Viimeinen lolitaa koskeva postaus itseasiassa, seuraava onkin taas tuttua ja turvallista gyarua. Tapasin siis vielä kolmannenkin kerran ihastuttavaa Katjaa ja tutustuin myös ihanaan Saaraan, joka oli mukanamme. Kävimme eräässä pienessä ja ilmeisesti myös uudessa kahvilassa, Johan & Nyrströmin kahvilassa. Itse en ottanut mitään, mutta Katja joi aivan ihanantuoksuista gojimarjateetä, ja Saara otti myös hyväntuoksuisen kahvin. Kahvinjuojaksi en ole oppinut, ja tuskin tulen koskaan kahvista pitämäänkään, mutta kahvin tuoksu on niin herkullinen *0*

Here it continues! This is actually the last posting about lolita. Next I will post about our mini gyaru meetup what we had. I met again lovely Katja and her friend Saara. We went to small café called Johan & Nyrström. 
Totta kai suunnistimme sitten ottamaan kuvia. Nyt on sitten ihan kokonaan omasta takaa kasattu asu, ei mitään lainattua. Kuvista kiitokset Katjalle ja Saaralle, en uskaltanut ottaa omaa kameraani mukaan edellispäivänä sattuneen "onnettomuuden" jälkeen (Metrossa laukkuni päälle kaadettiin ananasmehua, niin että se tahri laukkuni sisuksineen...). 

Of course we took outfit photos! This time I wore only my very own clothes. Thanks to Katja and Saara, who took these pictures! I didn't want to take my camera this time.


Illalla tapasin toista ystävääni, Myrskyä. Hän tuli käymään setäni asunnolla, ja juttelimme pitkään niitä näitä, juoruilimme ja kävimme syvällistä keskustelua feminismistä ja Japanista. En ole aiemmin kunnolla Myrreä tavannutkaan, ohimennen joissain miiteissä vain, ja siksi olikin ihan huippua päästä tutustumaan näin kunnolla. Meillä on aika lailla samanlaiset kiinnostuksen kohteet, kumpikin meistä on varsin kiinnostunut eri kulttuureista ja ihmisoikeusasioista jne. Ja pinnallisuuksiin: Kumpikin meistä tykkää sekä lolitasta että himegyarusta! 

On the evening I met Myrsky! She came to my uncles home, and we did talk late for all kinds of things. I haven't met her properly, we have only spoken shortly in some meetups. So that was so great that we had now much time to have a conversation! We 
Dress, socks, headbow, blouse: Angelic Pretty, little bow: Chocomint, shoes: from Qutie Land
Myrre ja Kussi! Olin siis setäni kissanvahtina ~

Oli kyllä ihan virkistävää päästä taas pitkästä aikaa lolitan pariin. Käytin myös ihka ekaa kertaa tuota blousea, mekkoa ja headbowta. Minulla on pieni viha-rakkaussuhde tuohon mekkoon, sillä se on samaan aikaan unelmien mekko ja samaan aikaan aika pervo :'D Kyseessä siis on Dreamy Baby Room, jonka printti tuo kyllä hiukan ageplayviboja, vaikka niitä lolitasta kovasti yritetäänkin karistaa. Ei noita tutteja ja helistimiä tuosta printistä erota ellei varsin ala katselemaan, onneksi. 

It felt great to wear lolita again! Now I have to apologize this translation to you. I have Swedish matriculation examination tomorrow, and I have been thinking Swedish whole day and that's why I'm bit tired and my English sucks right now... Next time better! :)

9 kommenttia:

 1. On ollu ihana nähdä sinua pitkästä aikaa lolitoissa, olet niin söpö ja kaunis niissä ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii ihana kommentti, kiitos <3 Olen tässä pikkuhiljaa tekemässä comebackia lolitan suhteen :D

   Poista
 2. Voi vitsi ku ootte söpönä! <3
  Niin ihanaa kun sua huvittaa asuilla taas enemmän ja myös lolitaa, mahtavaa! ^__^

  Sulla on ollu kyllä niin kiva reissu ja oot saanu vielä tommosen söpön kisuliinin kanssa olla..hihih <3

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3

   Joo oli ihan huippureissu, sai tosiaan nähdä kavereita, tuntea olevansa "stadilainen" ja vielä helliä kissua :DD

   Poista
 3. so cute!! i love your lolita coords <3

  VastaaPoista
 4. Paljon jaksamista kirjoituksiin! :) Miten pärjäilet muuten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Onneksi kirjoitukset on vihdoin ohi, voi alkaa keskittymään pääsykokeisiin. Pärjäilen ihan kohtalaisesti nyt, kyllä tämä tästä :))

   Poista