torstai 24. huhtikuuta 2014

Vallila mood☆

En kauheasti kirjoitellut mitään Indiedays-tapahtumassa olleista brändeistä ja firmoista, sillä en sitonut yhtään yhteistyösopimusta tai vastaavaa paikan päällä. Vallilalla oli piste sekä ohjelmanumero tapahtumassa, ja yllätyskasseissa, jotka tapahtuman päätteeksi saimme, oli kahdet erilaiset servetit by Vallila. Ihastuin kovasti servetteihin, joissa oli sudenkorennon kuva! Ne ovat olleet aina todella kauniita, ja itseasiassa minulla on lasipurkissa pieni sudenkorento, jonka joskus kauan, kauan sitten löysin kuolleena maasta. Vähän creepyä ehkä.

Kuitenkin, sain nyt sähköpostia Indiedayssiltä. Siinä oli listaa brändeistä, joiden kanssa olisi mahdollista tehdä yhteistyötä. Siinä spostia selatessani huomasin myös Vallilan olevan mukana, ja otsikko oli "mielentilat". Mikä on mielialani ja mitä heidän printeistään tulee mieleen. Sen lisäksi että sudenkorentoprintti on suosikkini, sopi se mielentilaani parhaiten!
Printti on haikea. Vaikka voinkin sairauteni osalta paljon paremmin, on minulla silti hankala olla itseni ja muiden kanssa. Elämässäni on myös paljon surua ja huolta, ei vain omalta osalta vaan myös muiden: Olen huolissani muutamasta ystävästä ja perheenjäsenestä. Tuntuu että kaikki on niin haurasta ja taas jälleen kerran mitä tahansa voi sattua. Kuitenkin olen optimistisella asenteella, ja printissä on haikeuden ja herkkyyden lisäksi juuri sitä kauneutta, jonka miellän optimistisuudeksi. Tulipas nyt harvinaisen syvällistä ja taiteellista tekstiä, mutta I think you got what I mean. 

Toinen printti joka herätti minussa selkeitä tuntemuksia oli tämä myös Saara Eklundin joutsenkuvio. Tästä tuli niin surullinen (ja haikea, tästäkin!) fiilis. Vaikka tämäkin printti on kaunis, tuli ensimmäisenä kuolema ja sitä seuraava suru mieleen. Kuinka on lähipiiristä poistunut niin paljon rakkaita ihmisiä. Ikävä heitä kohtaan tulee tästä kuviosta sekä värityksestä mieleen. 

Oli ihan mielenkiintoista selata heidän eri printtejänsä, ja kävin myös tutkimassa eri nettikaupoista heidän tuotteitaan. En ole varsinaisesti Vallilaan koskaan perehtynyt, mitä nyt silloin tällöin joitain heidän servettejänsä meillä on ollut fiinimmissä juhlallisuuksissa. Hyvä vähän tutkiskella ja tietää, kun on muuttokin edessä, voisin hyvin kuvitella kaksi edellä esiteltyä printtiä omaan huoneeseeni. Vähän pitää alkaa sisustusta suunnittelemaan! Haluan tulevan huoneeni olevan tyttömäinen, siisti ja vaaleasävytteinen, teen ehkä tarkempaa postausta sisustussuunnitelmistani blogiini, jos ja kun saan sellaisen selkeän kuvan mieleeni mitä tarkalleen haluan. Valitettava tosiasia on myös se, että budjetti pitää ottaa huomioon.

Mitä te tykkäsitte Saara Eklundin suunnittelemista joutsenista ja sudenkorennoista? Herättikö ne teissä mitään tuntemuksia? Käykää kurkistamassa Vallilan sivuilta (klik) heidän Mielentila-kokoelmansa, ja linkatkaa omat suosikkinne alle! 

1 kommentti:

  1. Tuo sudenkorento oli viimeistään kuvailusi jälkeen sellainen joka viehätti. Todella kauniisti kirjoitit ja minusta on ihan lukea näin vahvoja fiiliksiä mitä kuvista tulee. Itselleni kun tulee hyvinkin selkeitä mielikuvia näkemistäni kuvista.

    VastaaPoista