perjantai 9. toukokuuta 2014

Chocoreeto deribari☆

Pitipäs päästä hyödyntämään jaappanintaitojani edes johonkin pitkästä aikaa! Se nyt kuvaa tätä tämän postauksen aihetta aika hyvin: Chocolate delivery! 
Tämä siis liittyy Indiedayssin blogitapahtumaan. Tapahtumassa oli Cloettan piste, josta sai ottaa maistiaisia heidän uudesta suklaastansa, jota ei ole vielä kaupoissa. Itse maistoin Chocowoffelia, ja siitä täytyy kyllä sanoa että ah mitä herkkua, varsinkin hiukan sulaneena ;)
Olin jo unohtanut, että tällaisen paketin oli tarkoitus tulla minulle. Muistin asian instagramia selaillessani, kun Sarimelody postasi omasta paketistansa kuvan. Olin papan luona yökylässä, joten pääsin vasta tänään omaan pakettiini käsiksi!
Hauska sattuma, että paketissa oli itse suklaan lisäksi myös söpöt sukat! Valitin juuri äidilleni, kuinka omistan tasan kaksi paria käyttökelpoisia sukkia, ja nyt sitten Cloetta ystävällisesti lahjoitti meikälle kolmannen kunnollisen parin. Sain vieläpä pinkit sukat, unelmien täyttymys! Suklaa tosiaan on myös aina tervetullutta meikälle. Makuarviota en osaa sanoa vielä muista kuin Chocowoffelista, joka tosiaankin oli hirmuisen hyvää. Uskoisin, että kaksi muutakin maistuu herkulliselta, sillä suklaa oli todella, todella suussasulavaa. Kun nämä tulevat kauppoihin, käykää ihmeessä maistamassa! Huomenna pääsen nautiskelemaan ja makustelemaan suklaitani, kiitos karkkipäivän <3

8 kommenttia:

 1. Tuota toffelnuttia oli pakko yks päivä ostaa kun Saija sitä kovasti kehui. Oli muutes syntisen hyvää!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä nyt tos karuskipäivänkunniaksi märsysin kaikki kolme ja ei jestas toi toffeejuttu oli HYVÄÄ!! Se oli kyl parasta :) Harmiksi vain kolmipalainen... XD

   Poista
 2. Oon nähnyt noita kaikkia suklaita jo muutaman viikon ajan lähikaupassa :o Näyttää ainakin hirmu hyvältä, voisin tänään käydä ostamassa..

  VastaaPoista
 3. Ai näitä on jo kaupassa? :D oops, mä en kaupoissa hirveesti kiertele (varsinkaa karkkihyllyillä), ni en tienny, luin vaan muiden blogeista et näit ei vielä olis :D Noh kiitoksia selvennyksestä :) Kannattaa tosiaan kokeilla et kadu! :)

  VastaaPoista
 4. Voi olla aika herkkua tuo, suklaan ystävä kun olenkin :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on! Tosin suklaanystävälle noi ei siinä mieles oo parhaita, koska tota syömistä on määrällisesti aika vähän ;)

   Poista
 5. hyvää oli ainakin tuo toffelnut grispy! :) muut lahjoitin eteenpäin, kun yritän olla edes jonkinlaisessa herkkulakossa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se oli herkkua <3 Ja joo, mullaki yrittää olla tällane ei-herkkuja-viikolla-kausi, mut joo, vähän on luistanu :D

   Poista