keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Happy days are that what I need☆


Lähdettiin tyttöjen kanssa käymään Jyväskylässä eilen. Sain syyn laittautua taas ihan tosissaan ja pakkohan sitä oli sitten leikkiä kännykällä ja ottaa näitä selfieitä enemmän kuin laki sallii. Voin sanoa teille, että hiusten suoristaminen ja auki jättäminen nyt ei ollut paras idea, kun tiedossa oli koko päivä kävelyä Jyväskylän keskustassa. Illalla sain nimittäin todeta että minulle oli päivän aikana muotoutunut rastat... Eilisilta ja tämä aamu onkin mennyt niitä auki repiessä.
Oli kyllä ihana päivä, pääsi kiertelemään kirppareita ja nauttimaan ihmisten seurasta, ja visiteerasin myös Viherlandian, viimekäynnistä onkin valehtelematta kymmenen vuotta. Saksanmatkan jälkeen minuun on iskenyt jokin ihme kukkafiilistely vaihe, tahtoisin ostaa kukkia ja laittaa puutarhaa. Ehkä sitten ensi kesänä. Päivän nyt vain pilasi sitten se, että sain jäätävän flunssan, jonka kourissa nyt täällä bloggailen. Salitreenit ja lenkit nyt sitten jää välistä, samoin kuin videopostaus jonka teille suunnittelin tekeväni. Yritän tässä kovasti nyt itseni toivuttaa asap!

We went to Jyväskylä with my friends yesterday. I got reason to do makeup and of course I had to take million selfies because of that. Let me tell you, that keeping your hair like I did in the wind like this, isn't the most brightest idea. I have huge tangles when I came back home and I have been fighting with those till today morning. 
It was super fun yesterday! We visited some 2nd hand shops, I enjoyed time with friends and I even went to Viherlandia. It must be about 10 years when I last time visited the place. Since I came back from Germany, I have had an obsession to flowers! I would like to have my own garden and so on. Well, maybe on next summer. Only bad thing right now is that I have flu. Going to gym or jogging is now forbidden, and I can't do the vlog for you what I wanted to do. I try to get myself better asap!

4 kommenttia:

 1. Äääää oot niin kaunis! (*u*) <3

  VastaaPoista
 2. sun hiustenväri näyttää tosi hyvältä! c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww kiitoksia <3 Ihana kuulla sillä mulla on atm hiuskriisi menossa, en tiedä mitä mä mun päälle tekisin :'D

   Poista