maanantai 12. toukokuuta 2014

Vlog: Kuukauden suosikit☆

Nämä youtuben pikkukuvat ovat aina niin hehkeitä... Eli siis, sain nyt tänään tehtyä videopostausta teille pitkästä aikaa! Otin sen vanhan ja luotettavan aiheen, eli Current obsessionin, jokseenkin vihdoin sain itselleni sisäistettyä mikä kyseinen lausahdus olisi suomenkielelle käännettynä. Mutta minkäs teet kun hitaalla käy.

I really love these small photos of You Tube... So flattering. So, I finally made a new vlog, about my current obsessions. I am sorry, this video is again only in Finnish. 
Videopostauksia tehdessä on kamalaa huomata miten toistelee tiettyjä sanoja tai puhuu tiettyyn tapaan. Vihaan kaikkia maneereita mitä itselle on tarttunut, kuten nyt tässäkin videossa tuo "asia"-sanan toistaminen. Asia nyt vaan sopii joka paikkaan :'D Lisäksi videon loputtua huomasin yhden järkyttävän asian, sillä unohdin tyystin erään kuukauden suosikin listasta, nimittäin maalaamisen! Minun oli tarkoitus oikein esitellä videolla mitä olen saanut sätöstettyä tässä parin viimepäivän aikana, mutta se jääkööt nyt sitten, ehkä esittelen niitä omassa postauksessaan tai sitten annan kokonaan olla. Toivottavasti video on kuitenkin mieleinen, vaikka tarkennus heittelee ja kamera oli liian lähellä jajaja....

When you make vlog it is horrible to notice how you repeat some words very often. In this video, I say word "thing" so many times. I hate when I have some kind of mannerisms in my speak. And in this video I also noticed I totally forgot one "Current obsession"! That obsession is painting. I took some pieces of art which I have made during last few days and I forgot to show those for you. Well, maybe I show those in another blogpost, or maybe I just leave it be. I hope you enjoy the video.

9 kommenttia:

 1. Söpö video, oot tosi aito ja sympaattinen! Muistan ton yo-ja jatko-opiskelupaikkastressin ja epätietoisuuden omalta abivuodelta, on kyllä kauheeta ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiiih kiitoksia paljon <3 ^w^ Joo tää stressi on ihan hirveetä, mut yritän samalla itelleni uskotella et ei se maailma siihen kaadu jos joutuu pakkovälivuodelle ja on ne muutki raha-asioissaan selvinnyt :)

   Poista
 2. MAAPÄHKINÄVOI<3<3<3<3<3<3<3

  AAH se on vaan niin hyvää varsinki sellanen jossa on niitä cruncheja :)) Kiva video :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo maapähkinävoi on rakkaus <3 Mul on nyt tommosta ihan perus Amonan, oli halvinta :D

   Ja kiitos <3

   Poista
 3. Tee joskus niistä maalauksista/piirrustuksista postaustaaaa :D olisi kiva nähä miten hienosti osaat piirtää/maalata ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. P.S tooooooosi ihanat meikit sulla tossa! :3 ja oot muutenki nätti, mutta tuossa varsinkin supersöpö! :3 ♡☆

   Poista
  2. Oijoijoiii kiitos kiitos ^w^<3

   Ja voin tehä joo postausta, kehtaankohan esitellä niit, ku en oo kauhee taiteellinen.. XD

   Poista
 4. Sie oot niiiin söpö!

  ja älä välitä asioilla on tapana järjestyä :) Kannattaa muuttoa varten kysellä jos joku kaveri/tuttu tms. Omistais/tietää jonkun joka omistaa pakettiauton ja pyytää sitä lainaan, siihen mahtuu jo aika hyvin tavaraa.
  ja ei muuta ku kun valmistut ja saat paperit niin työkkäriin ja ilmoittaudut työnhakijaksi, muuten et tosiaan saa tukia. Sitten jos saat töitä/pääset kouluun niin ensi töiksi vaan kilautus työkkäriin tai käyt sanomassa että nyt on töitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia, nättimys <3

   Joo, työkkäriin on nyt sit vaa ilmoittauduttava, pelottaa sekin et jos sössin kaiken ja ää. Mut oot oikeessa, asiat järjestyy ja ehkä mäki selviin tästä kesästä ja syksystä :)

   Poista