maanantai 2. kesäkuuta 2014

Graduation party with best people☆

Helpotuksen suuri huokaus. Lakkiaisjuhlat on viimein ohi, todistus kädessä ja lukio virallisesti takana. Olo on nyt vähän sekava, jokseenkin tyytyväinen ja ihan kohtalaisen hyvä. Olen jo tuskaillut ja kuumotellut kesää ja ensi syksyä, mutta haluan ja yritän uskotella itselleni että kyllä kaikki jotenkin järjestyy. Pidemmittä puheitta, tässä olisi nyt sitten kuvatusta kerrakseen lauantailta! Enjoy!

What a big relief, my graduation parties are over now. Now I have officially finished my high school. I feel little bit confused right now, I am pretty happy now, but same time I am very stressed about my future. But no talking anymore, here is pictures from Saturday! Enjoy!
Lukiomme on pieni, lakitettavia oli yksitoista. Juhlallisuudet koululla eivät olleet kummoiset, aika simppelit ja onneksi lyhyet. Ensin oli puhetta ja musiikkiesitystä, sitten todistusten jako, ylioppilaaksi julistaminen, stipendien jako, puhe ja lopuksi vielä me ylioppilaat esitimme Jari Sillanpään Satulinnan, josta on vuosien varrella muodostunut "meidän biisi". Pääsin tosiaan taas pitämään puhetta, ja totta kai minun tuurillani nenäni meni viittä minuuttia ennen puhetta tukkoon, että kuulostin ihan flunssatautiselta puhuessani. Kaikin puolin kuitenkin juhlallisuudet sujuivat hyvin, palkittiin minut myös stipendillä ja Japanin suurlähetystön kirjapalkinnolla ahkerasta japaninkielen opiskelusta (Joka hiukan huvitti minua, sillä en ole aivojani japaninkielellä rasittanut varmaan vuoteen... :'D).
Kotona juhlat onnistuivat myös. Kauhea kiire ja kuhina oli, en kunnolla ehtinyt syömäänkään, mutte olen onnellinen että ehdin jutustaa jonkun verran ihmisten kanssa, sekä ottaa yhteiskuvia sun muuta. Sain ihania lahjoja, Pip home-sarjaa useammaltakin henkilöltä. Vieraita ei kuitenkaan päässyt tulemaan niin paljoa kuin olimme odottaneet (viimehetken peruutukset ja sairastumiset = </3), joten juhlien jälkeen ongelmaksi muodostuivat viisi täytekakkua, kaksi voileipäkakkua, monta purkkia keksejä ja yhdeksän pulloa kuoharia. 
Me and my lovely cousin <3
With my parents <3
Me and Sari <3 I was so happy that she came too! I loved her outfit!
With my old friend Vilma. It was so great to see and chat with her for a long time! Congrats to her too!
Aaand with my greatest friend Anna. We had matching coloured dresses. <3
Dress: Cupcake Cult, top: Seppälä, shoes: Carlson, necklace: Kalevala Jewelry, bracelet: 2nd hand
Oli kaikenkaikkiaan mukava viikonloppu, nyt alkoi taas arki. Minulla onkin nyt kiire viikko edessä, tänään luen vuorotellen pääsykokeisiin ja puran saunaa, huomenna luen pääsykokeisiin ja saan viettää mukavan iltapäivän sairaalassa, keskiviikkona suunta kohti Helsinkiä, torstaina pääsykokeet ja viikonlopuksi Tampereelle Annan luokse! Pitäkää meikälle peukkuja pääsykokeisiin!

Giveaway on nyt ohi. Kiitoksia kaikille osallistuneille, arvon voittajan pikapikaa! Pysykäähän siis kanavalla ja ihanaa kesälomaa kaikille!

20 kommenttia:

 1. Hirmuisesti onnea ja ai vitsi miten ihana mekko! Näytät todella kauniilta!

  VastaaPoista
 2. Onnea valmistumisen johdosta! olet ollut todella kauniina. Mekko on kyllä tosi tosi nätti!

  VastaaPoista
 3. Onnea valmistumisesta! Olet niin kaunis kuvissa ja mekko on ihana!

  VastaaPoista
 4. vau miten upealta sä näytät! <3 paljon onnea!! :)

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea!!<3 Näytät tosi kauniilta ja tuo mekko on aivan ihana, sopii sulle tosi hyvin!:)

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea ja oletpas kauniin näköinen! ((:

  VastaaPoista
 7. Onnea! :D Aivan älyttömän sulonen mekko, sopii sulle tosi hyvin :3

  VastaaPoista
 8. Onnea! Kaunis mekko ja ihanat hiukset <3 Liityhän mun lukijaksi :)

  VastaaPoista
 9. Onnea valmistumisesta! Todella hyvin sopii tuon asu värimaailma sinulle ja meikkisi on kaunis.

  Jaksamisia kiireisiin : ) Sitä kummasti ehtii aina kuvitella että valmistumisen jälkeen ehtii huokaista, mutta tuntuu kyllä siltä että sitten se kiire vasta alkaakin XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   No joo, nyt mä voin vasta huokasta, vihdoin kaikki pääsykokeet ohi! :D

   Poista