sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Brunch, friends and himegyaru!☆

Aivan mahtava päivä takanapäin! Pääsin pitkästä aikaa toteuttamaan itseäni himegyarun parissa, kun sovimme vapaapäiväni kunniaksi Sofian ja Sallin kanssa tapaamisen. Meillä oli suunnitelmissa mennä Pacificoon brunssille, ja brunssin jälkeen kämpille teelle. Olin taas vaihteeksi pätevä, ja olin katsonut aikataulut päin kensettä ja olimme odottamassa ovella jo varttia vaille kymmenen; Kunnes Sofia katsoi netistä aikataulut uusiksi ja totesi puljun aukeavan vasta yhdeltätoista... No mikäs siinä, suunta kohti 24h Alepaa ja pientä kävelyä Sörnäisten ympäri.
Meikä ja Sofia
 Pose with Salli
 Dress: Liz Lisa, shoes: Yumetenbo, bag: 2ndhand, hairroses: H&M
Mukavaa tosiaankin oli ja Japanista vuosi sitten ostamani mekko pääsi ekaa  kertaa käyttöön. Samalla paljastin ihanan epämääräiset rusketusrajani, mutta ehkä minä ja muut kestävät niiden kanssa elämisen. Brunssin jälkeen tosiaan otimme suunnaksi Itäkeskuksen, jossa metsästimme minulle kunnollisia kuulokkeita. Treeni- ja lenkki-intoa on suuresti syönyt se, ettei minulla ole kunnollisia kuulokkeita. IPhonen kuppaisilla nappikuulokkeille ei tee yhtään mitään, ellet satu nyt vain istumaan paikoillani. Suosittelujen takia mukaan tarttui (vaaleanpunaiset, nofc!) KOSSin kuulokkeet, ja täytyy sanoa että hyvin jytisi basso vaikka rimpuloiltahan ne näytti :'D Helteestä huolimatta jatkoimme itiksestä kämpille teenjuontiin ja paskanjauhannan ääreen. Voiko oikeasti päivää paremmin viettää? Jos tämän karsean helteen miinustaisi pois, kaikki olisi täydellistä!
Nyt vietän päiväni sitten pähkäillen, mennäkkö Flow-festareille vai ei, mennäkö baariin vai ei ja mitä ihmettä oikein tekisin huomenna. Näkyillään ja palaillaan, koittakaahan pärjätä tekin tässä helteessä!

10 kommenttia: