lauantai 5. heinäkuuta 2014

The Ounce Citycenter with Katka☆

Vapaapäivän kunniaksi lähdettiin Katjan kanssa kaupungille. Päätettiin tsekata Mellunmäen kirppari, joka osoittautui isoksi mutta varsin sotkuiseksi paikaksi. Itselläni oli vielä satakiloa liikaa laukkuja matkassa, joten se hankaloitti myös liikkumista ja tavaroiden penkomista. Ehkä joku päivä hilaan itseni kyseiselle kirppikselle ilman kolmea laukkua tavaraa. Kirppistelyn jälkeen lähdettiin kohti keskustaa, heitin tavarani serkkuni luo (Majailen siis tällä hetkellä toisella puolella Helsinkiä, annoin Katkalle bilerauhan) ja jatkoimme kaupungille. Tuli käytyä syömässä Silvopleessä, tuoksuteltua ihanaa käsirasvaa mitä Katja osti sekä istuskeltua uudessa The Ouncessa, joka sijaitsee Citycenterissä. Pakko sanoa, että on se ~alkuperäinen~ Unssi tunnelmallisempi paikka, mutta eipä sitä oikein kauppakeskukseen tunnelmallisempaa mestaa saakaan. Tuoksu liikkeessä oli tietenkin ihana! Joku päivä kyllä töiden jälkeen varmasti menen rentoutumaan teekupposen ääreen piirustuslehtiön kera. Nyt en itse ostanut mitään, toimin vain Katjan seuraneitinä, kun hän testasi jotain vaaleaa pu'erhia. 
Mekko: Liz Lisa, neule ja kaulakoru: Gina Tricot, rusetti: by Cinnamonhusky, sukkikset: Cybershop, kengät: pieces, kenkärusetit: Yumetenbo
Olin laiska ja en tehnyt pohjustusmeikkiä ollenkaan: Ja sain maksaa siitä. Naamani näytti ihan järkyttävältä, joten hyvällä kameralla ei naamakuvia kehdannut edes ottaa ja nämäkin kännykkäkuvat on filttereillä muokattu siedettäviksi. Katja oli niin ihana nukke, täytyy harkita uuden puuterin ostamista. Unsseilun jälkeen kävimme hakemassa minulle kirjastokortin, ja sitten tiemme erkanivat. Minun oli tarkoitus käydä testaamassa Sörnäisten fitness24seven, mutta päätin valita pahemman polun ja hain Punnitse&Säästästä jogurttiparapähkinöitä ja -manteleita ja suuntasin, kuinkas muutenkaan, pelaamaan simssiä.

10 kommenttia:

 1. Super cute outfit! <3 and I love how you did your hair :)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana asukokonaisuus. Kaulakoru sopii hyvin muuhun asuun kun värit ovat muuten hillittyjä. Näyttää tyylikkäältä. Hiuksesi ovat kivasti laitetut tuon rusetin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Joo ajattelinkin että muuten hiukan laimeaan asuun saa tuollaisella massiivisella korulla särmää :)

   Poista
 3. Voi ku oot söpis, ei ainakaan onneks nää kuvista meikkipuutosta. ^__^ Liz Lisa ♥ ♥

  Kävitte rauttiksen ouncessa? Kais ny täydensitte sitä vieraskirjaa? Rutistiin jo Katjalle et ku mentiin kattoon sitä ja siellä ei ollu yhtään kriisikissaa! Kauhea puutos! :|

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kiitoksia kiitoksia <3

   Joo ja sinne ilmaantui sekä kriisi- että stressikissa! Nyt on vieraskirja korkattu :D

   Poista
 4. Saisko jatko-osaa japanin matkasta?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa, mutta se on nyt taas vähän kysymysmerkki milloin saan niitä kuvia :D Ne on vanhempieni koneella ja mä oon nyt täällä muualla.

   Poista
 5. Mua aina naurattaa, jos pitää jotenkin taivuttaa "Punnitse & Säästä" esim. "Kävin Punnitse & Säästässä". :-----D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinno vähä hassuahan se ois taivuttaa "Kävin Punnitsessa ja Säästässä" :D

   Poista