lauantai 30. elokuuta 2014

DOLLABEL☆

Kamppiin oli avattu kesällä varsinkin oman mienenkiintoni nappaava pop up-myymälä, nimittäin DOLLABEL! Töihin mennessäni kävelin kyseisen putiikin ohi useaankin kertaan ja aina tuli ihasteltua näytteillä olleita vaatteita. Kukkaprinttiä, pastellisävyjä ja rusetteja= perfect! En ole tälä hetkellä ihan satavarma, onko liike enää Kampissa (pikaisella googlaamisella kai se selviäisi, mutta tässä aamupöhnässä ja hitaalla netillä en sitä nyt tee), mutta myyjä kertoi heidän toivon mukaan liikkeen jäävän pysyväksi osaksi kauppakeskusta pop up-storen loputtua.

DOLLABEL on siis virolaista desingiä. Vaatteet ovat todella naisellisia, tykästyin moniin yksilöihin kovasti. Hinnat kuitenkin ovat myös sitä luokkaa, mitä desing nyt yleensäkin on. Joten sellainen "hamstraan itselleni kaiken ihanan" ei ollut nyt sitten mahdollista. Kävin kyllä useaankin otteeseen myyjien riesana siellä ihailemassa kaikkea nättiä. Liikkeeseen kuitenkin tuli alennukset, ja käytin tilaisuuden hyödykseni. Ostin itselleni nimittäin...
Laventeli blouse! Tätä olin ihastellut jo useampaan kertaan. Eri juttu onkin, missä tulen tätä käyttämään, ja jälkikäteen on kieltämättä vähän mietityttänyt että miksi, kun ei minulla ole mitään laventelia, enkä ole oikein kauluspaitojen käyttäjä lolitan ulkopuolella (ja as you have noticed, en ole loleillutkaan kovin aktiivisti). Aika näyttää, ei se kaapista pois kulu. Tykkäsin paidan yksinkertaisuudesta, väristä ja totta kai söpöstä rusetista edessä. Alennuksien jälkeen tälle paidalle ei jäänyt edes paljoa hintaakaan. 

Pakollinen kuulumispäivitys taas loppuun. Muutto lähestyy (huomenna!!) ja koulu alkoi, joten taas on kiirettä ihan pirusti. Kun muutto on ohi, olen virallisesti valmis palaamaan bloggailun pariin. Joten aktiivisempiin tunnelmiin syyskuun puolella!

2 kommenttia:

 1. Aaah eikä!! Tarviin ton paidan *____* <3! Se kauppa ei vaan ole Kampissa enää, Kampin sivuilla luki että 31.7. asti :'<.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii D: No mulle se myyjä sillo sano et ne tulee pysyväks osaks Kamppii ni toivotaan et se pitää paikkaansa! :)

   Ja joo siel oli vaik ja mitä söpöö, toivottavasti pääset käymään :))

   Poista