sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Housewarming "party" with friends☆

Eilen sain järkättyä pienimuotoiset "tuparit". Vaikka pidänkin kämppääni tosi söpönä, on harmillista, ettei kymmeneen neliöön oikein isoa porukkaa saa ängettyä. Joten ihan virallisia tupareita ei tullut pidettyä, että olisin kaikki ystäväni paikalle kutsuneet. Kestitsen ihmisiä nyt tällä tavoin ripotellen, ja eilen kutsuin Sofian ja Myrskyn. Itselleni kävi kämmi! Olin suunnitellut jotain oikein oikein överigyarua, mutta illalla kun aioin pestä yksiä ja ainoita piilareitani, totesin fiksuuspäissäni jättäneen joskus purkin hiukan raolleen: Toinen linsseistä oli kuivunut aivan koppuraksi. Laitoin ne kyllä likoamaan ja näytti se vetreytyneen, mutta pähkäilenkin nyt uskallanko ottaa niitä enää käyttöön. Joten, eilinen mentiin ihan paljain silmin. Mentiin nyyttärimeiningillä, Sofia toi mustikkapiirakkaa ja Myrre herkullisia falafeleja (joista ei tullut otettua kuvaa, harmi...). Itse keitin totta kai meille teetä, joimme The Ouncesta ostettua Pekingin oopperaa, sopi aivan hirmuisen hyvin piirakan kanssa! Olimme kanssa ihan true Japanese-meiningillä ja istuksimme lattialla koko ajan, sillä, noh, eihän meikällä täällä pöytää ole.


 Dress: MA*RS, headbow: Chocomint, necklace: Gina Tricot
Me and Myrre
Minulla oli joku suuri ongelma eilen, ja yhteiskuvat eivät oikein onnistuneet. Siksi en harmiksi tähän saa kuvaa minusta ja Sofiasta yhdessä, sillä olin niin speden näköinen kaikissa, ja siinä yhdessä missä näytin inhimilliseltä, oli Sofialla silmät kiinni... No aina ei voi onnistua. Näytän vähän vajaalta näissäkin yhteiskuvissa mutta ne nyt vielä menee minun sensuurin lävitse :D Myrre oli taas jälleen kerran niin nättinä, ja Sofialla oli aivan ihana himeasu! Oli mukava päivä kaiken kaikkiaan! Lähdin itse vielä illalla Suutarilaan setäni luokse, koska pappani oli tullut Vesannolta asti Helsingissä käymään. Eilinen päivä oli siis aika ohjelmoitu, tänään onkin rennompaa meininkiä, eli saan palata tenttikirjojen ja ammatillisuustehtävien pariin. 8 kommenttia:

 1. Oisit vaa laittanu mun derpkuvat <3 Kiitos molemmille kesteistä, oli tosi kivaa n____n <3~~~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se ois ollu reiluva :D Ja kiitti itelles ihanasta seurasta, hauskoista jutuista ja maukkaasta piirakasta <3

   Poista
 2. Näytät tieks tosi nätiltä ihan "paljailla silmillä" ilman piilareita ❤
  Söpö asu myös, ootta kaikki ihan unelmaisen tyttömäisiä! ^___^

  Varmasti kämpän koko rajottaa, mut tieks mitä? Kavereilla oli "kaksio" eli keittiö ja pieni makkari ja vessa ja suihku hassusti erikseen, kämpän koko oli 25 neliöö ja me hengattiin yleensä siinä keittiön puolella lattialla ja siellä oli aina jengiä ihan reippaasti ku sillit suolassa, tosin ei saanu jalkoja kauheesti suoristettua. :P Aina oli kuitenkin hauskaa ja hyvä meininki, vaikka tiiviisti oltiinkin. :D

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos!

   Joo siis tää meijän kämppä on kyl nii pieni, tässähän kun ei oo ees keittiötä :D Että tosiaa kaks huonetta ja eteinen, ja toinen huone kämppiksen käytössä :D Ni mennään tällasella ripottelulinjalla :)

   Poista
 3. Ihanat teekupit, rakastuin ♥__♥ Mistä? Tosin mulla on kyllä niin paljon kaikkia kippoja ja kuppeja, etten kyllä tarvitse yhtään lisää.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne on iha sokokselta ostettu, Pip home-sarjaa :)

   Poista
 4. Olettepas söpöjä ja ihanat teekupit c:

  VastaaPoista