maanantai 10. marraskuuta 2014

"Halloween" meeting with Sofia☆

Pääsenpäs taas tauon jälkeen bloggaamisen pariin! Taas on ollut kiirettä kerrakseen kun näille kursseille ei anneta juurikaan aikaa tehtävien tekemiseen ja vapaa-aika onkin valehtelematta mennyt koulujutuissa tai sitten vaihtoehtoisesti jumittamisessa. Plus että aika paljon on tullut sosialisoituakin, ja ne sosialisoinnit olen hoitanut ihan paljaalla naamalla ja jotkut köpiset vaatteet päällä, joten luonnollisesti asukuvia sun muita ei niistä ole syntynyt. Syvällistä tekstiä olisin kovasti halunnut tänne tuottaa mutta kaiken ylisyvällisen kouluajattelun jälkeen sitä ei kirjallisessa muodossa enää vapaalla jaksa. Saa nähdä milloin seuraavan kerran ehdin bloggaamaan, sillä saimme uuden projektin koulussa jossa tahti on kaksinverroin tiukempi, sekä nyt tämä kuukausi alkaa olla itselläni aika täynnä: Ghana-projektia, taidekujaa, ihmisten tapaamista, Ruotsinmatka ja Salli tulee kyläilemään kuun lopussa. Tylsästä elämästä en ainakaan voi valittaa!

Nyt kuitenkin näytän hiukan kuvasaldoa halloweenviikonlopulta, kun Sofia tuli lauantaina luokseni sauna-iltailemaan. Tarkoitushan oli pitää gyaru Finlandin halloweenmiitti, mutta monien mutkien seurauksena kyseinen miitti vaan jäi pitämättä. Ei nyt kuitenkaan kauheasti harmita, sillä aamupäivä meni treffeillä ja iltapäivästä Digiexpossa ollut Sofia tosiaan siirtyi luokseni. Meno oli aika perus, mitä nyt meiltä kahdelta voi odottaa. 
Dress: MA*RS, cardigan: H&M, hairbow: Chocomint, socks: Seppälä
(Sotkuisesta huoneesta ei oteta kritiikkiä vastaan)

Eipä tässä nyt mitään muuta syvällisempää, päätän postauksen tähän kuvaan:

7 kommenttia:

 1. OT: miten oot pärjännyt parvisängyn kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no kyllähän sen kaa pärjää, vaik ois se normisänky kivempi :D Mut ei tänne vaan tavansänky mahu :D

   Poista
 2. Söpistykset ♥
  Sulle sopii muuten tosi kivasti tommoinen "pienempi" hiustyyli myös, ei niin supermuhkea hime-tukka, vaikka sekin on niin upea! ^__^ Ihana kuulla että on sosialisoitumista ja ei sitä aina jaksa laittautua, siellä pk-seudulla varmasti riittää menoja ja ihmisiä! :D

  Pyyyh..mikä sotku? Tuu kattoon meille noita tavarakasoja ja sano sit et sulla on sotkuista! xD

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ^w^

   Haha no siis, täs kuvaushetkellä tapahtui sellainen pikaraivaus et tavart tuupattiin kuvaajan taakse :'DD

   Poista
 3. Onks outoo jos haluun hehkuttaa kulmakarvoja? Nätteinä ootte olleet! ♥ (Ja kulmakarvat. ♥)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti <3 ^w^

   Mut hei, mun kulmakarvat ei oo ainakaa fiksut, ne on aina ihme vänkyrät :D Kulmakarvojen piirtäminen on OIKEESTI taitolaji!!

   Poista
 4. Hooo you are both so cuuute <3 I love your make up!

  http://luniechan.blogspot.com

  VastaaPoista