perjantai 5. joulukuuta 2014

What a lovely weekend with Salli☆

Varmaankin koko marraskuun kohokohta oli se, kun ihana Salli tuli käymään luonani. Hän sai myös kunnian olla ensimmäinen yövieraani tässä luukussa, ja jännitimmekin miten saamme tänne seitsemään neliöön järkättyä patjan mutta hyvinhän se järjestyi. Sallin juna oli perillä Helsingissä vasta varsin myöhällä, joten perjantai menikin kotona kaljoitellessa istuksiessa ja puolen vuoden juorut vaihtaen. Melkein jo meni perjantai pilalle, kiitämme tästä Oulun letkeitä bussikuskeja ja heidän eteläeurooppalaista ajantajuansa. 

Lauantai olikin sitten tapahtumarikkaampi päivä. Kun saimme itsemme ylös, suuntasimme kaupungille syömään ja shoppailemaan, Sofian kanssa. Kävimme Lucassa ja Tokyokanissa, kummassakaan en ole käynyt kertaakaan Helsingissä asumiseni aikana (myönnettäköön etten ole osannut Tokyokaniin, vaikka se ihan lähellä onkin). Tiemme erkanivat Sofian kanssa suhteellisen nopeasti, harmi ettemme ehtineet kolmestaan kauehean kauaa olla. Siirryimme sitten Sallin kanssa Itäkeskukseen tsekkaamaan New Yorker. 
Taas vaihteeksi oli todella mukavaa! Sofia oli himenä ja minä ja Salli olimme jotain Liz Lisa-vaikutteisia... asioita :D Illalla, tai täsmennettynä yöllä, lähdimme sitten Helsingin yöelämään ja myönnettäköön sekin että en ole baareissakaan käynyt kuin vasta nyt viime viikonloppuna. Tulipahan sekin kokemus hankittua ja päästyä vähäisistä rahoistaan mutta kyllä se kannatti! Hauskaa oli. Harmillista vaan että Sallin visiitti jäi varsin lyhyeksi, mutta pitää pitää huoli että näämme mahdollisimman pian uudestaan. Täytyy yrittää vierailla itse vaikka Oulun suunnalla jossain vaiheessa.

Selasin omia kuviani tässä yksi päivä ja oli sitten ihan pakko tehdä tällainen vertailukuva. Kuva Kuopiosta vuodelta 2009 kun tapasin Sallin ensimmäistä kertaa, ja nyt viime viikonlopulta. Ei kai tässä viidessä vuodessa ole mikään muu muuttunut kuin kännykät...

8 kommenttia:

 1. Awsss ♥ Todella sulosia olitte kaikki!
  Sulonen tyttönen olet, suloisen blogin kanssa. ^^

  VastaaPoista
 2. Eikäää muistan etäisesti ton kuvan (oli vissiin tuo sama) joskus nähneeni ja haaveilleeni samanlaisesta tyylistä :D Kyllä se aika vaan rientää :D Nätteinä olette kaikki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi kuva on ollu joskus satavuotta sitten mun vanhassa blogissa :) Joo niin se menee nopsaan >w< Ja kiitos <3

   Poista