maanantai 12. tammikuuta 2015

Cute present from Sofia☆

Moni bloggaaja onkin tehnyt jo joululahjapostauksia sun muita. Itse sain kyllä kivoja lahjoja, mutta ne olivat sellaisia perusasioita jotka tuskin hirveän mediaseksikkäitä ovat (silitysrauta, Seiskan tilaus yms yms), joten en viitsi niistä alkaa postausta väsäämään. Sen sijaan, sain aivan ihastuttavan joululahjan nyt toissapäivänä Sofialta. Hän tuli käymään poikaystäväni luona, tehtiin vohveleita ja puhuttiin paskaa muutaman viikon edestä. Samalla hän antoi minulle joululahjan, josta paljastui:
Tämä oli muuten hankala kuvattava, materiaali kun on tuollaista samettimaista ja ohutta. La Pafait-tyylinen oloasu, johon kuuluu söpö toppi ja hame! Pääsevät varmasti käyttöön, totesin itsekin yksi päivä ettei minulla ole juurikaan oloasuja, jotka päällä voisin hiihdellä kotona kun ei ole lähtöä mihinkään.

MA*RS tyylinen toppi. Mustapinkki ftw, tosiaankin tämäkin pääsee käyttöön. On muuten hyvin samantyylinen kuin Liz Lisan toppi jonka ostin Myrreltä jokunen aika sitten.

Samalla MA*RS linjalla jatketaan, nimittäin aivan ihana toppi+hame setti! Olen tätä ihaillut jo aiemmin mutten ole raaskinut ostaa, ja nyt sain sen sitten ystävältäni joululahjaksi >w< // En malta odottaa että pääsen kasaamaan jonkun asukokonaisuuden tämän ympärille.
Tämä nyt on hiukan offtopic, mutta Myrren luona käydessäni askartelimme hiukan, ja nikkaroin itselleni himerusetin. Rusettivarastoni on varsin tyhjä, ja tarvitsisin oikeasti lisää pääkoristeita. Tosin, tässä iskee piheyteni ja en vaan malta maksaa ruseteista. La Pafaitinkin ruseteissa on hintaa, ja normikauppojen perusrusetitkin ovat ihan hintaisia. Yritän ahkerasti kiertää kirppareita löytöjen toivossa mutta köyhiä kierroksia nekin ovat tähän asti olleet.

Eli tällaista settiä tällä kertaa! Kiirettä on pitänyt ja tämänkin pienen bloggaustauon pidin opinnäytetyön analysoinnen välissä. Motivaatio kouluhommiin on nolla ja voisin oikeastaan joku kerta tehdä postauksen missä ranttaan asioista jotka täällä DIAKissa ei toimi. Mutta jätän sen toiseen kertaan, opinnäytetyö ei odottele. Palaillaan taas pian, viimeistään seuraavassa materiapostauksessa, sillä sorruin nyt piiiitkästä aikaa shoppailemaan! Pakettia odottaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti