perjantai 13. helmikuuta 2015

Royal tea party☆

Viikko sitten lauantaina oli Myrskyn ja Laurenin syntymäpäiväjuhlat Royal tea partyjen merkeissä. Pukukoodina oli lolita, mutta röyhkeästi rikoin sääntöä ja tulin paikalle gyaruna, sillä oma lolivaatekaappini on kitistynynt olemattomiin ja olen myynyt jos suurimman osan pois. Elikä siis vinkvink jos muistatte minulta jotain lolivaatetta joka sattuisi kiinnostamaan niin viestiä/kommenttia/spostia vaan kehiin!
Makeup of the day. Aika basic meiningillä mentiin. Tässä kuvassa muuten näkyy millaiset ne Etude Housen meikit olivat. Tykkäsin todella paljon, ja huulipuna pysyykin mainiosti leviämättä päivän aikana eikä kuivattanut huuliakaan. Poskipuna taas oli aivan übersöpön väristä.
Myrren luokse mentäessä törmäsinkin ratikassa jo Serinaan ja samassa ratikassa kanssamme matkusti Kata, jonka huomasimme vasta pysäkillä. Myrren luona oli kaikki laitettu niin kauniiksi! Juhlissa näkyi teema selvästi ja tuntui tosi kivalta päästä tällaisillekin juhlille. Milloinkohan olen viimeksi minkäänlaisissa teemajuhlissa ollut?
RikaMyrre, me and Kata (c) Sanni Siira
Lauren and Tiia (c) Sanni Siira
Myrre was so beautiful as always ; _ ; Tosiaankin, kaunis juhlien emäntä. (c) Sanni Siira
(c) Sanni Siira
Ja tarjolla oli vaikka ja mitä hyvettä kerrakseen! Huomasi kyllä että Lauren ja Myrre tosiaan olivat panostaneet aivan toden teolla juhliin, ja tarjoilut tosiaan maistuivat sekä näyttivät hyviltä =^_^= Ja nimensä mukaan, juhlissa tarjoiltiin tietenkin teetä. Voiko enää lolimmaksi juhlat mennä (No voi, poistetaan joukosta se yksi gyaru niin all is better)? Kuvaajana toimi Sanni jolta sain lainaan nuo selkeästi parempilaatuiset kuvat. 
Viikko sitten tosiaan oli mukava viikonloppu, ja tästä tulee varmasti myös mukava, hiukan rauhallisempi. Hyvää ystävänpäivää teille kaikille!

10 kommenttia:

 1. Ei vitsit te kaikki ootte ollu yyber nätteinä siellä! ja hyvä tässä tyhjällä vatsalla katella kaikkia herkkuja mitä ollu tarjolla, tuskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai sä ees sipsua hait kaupast? : < Kiitos kiitos ^_^ Järkätää joskus jotkut omat royal tea partyt!!

   Poista
 2. Ihanan elegantit juhlat!! Kaikki niin kauniina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^_^ Joo tosi elegantti meininki kyl oli, ei ikin ite onnistuis noin ihanien juhlien järkkääminen :D

   Poista
 3. Ei apua, varmasti on ihanat juhlat ollu, kaikki on laitettu niin hienosti! Ootte kaikki kauniita!
  Heitän myös sellasen (järjettömän) kysymyksen, että onko tiedossa gyaru miittejä milloin? Olisin viime kerralla voinut jo tulla, mutta oon niin ujo ja vasta aloittelen, etten oikein uskaltanut:( mutta nyt olisi rohkeutta tarpeeksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos =^_^=
   Gyarumiittejä ei ole tietooni tullut tällä hetkellä. Kannattaa liittyä facebookissa Gyaru Finland-ryhmään tai kirjautua lolitafoorumille Enfant Terrible, jossa on nykyään myös gyaruosio ja voi vaikkapa itse järjestää miittiä :) Ihana että olet saanut kerättyä nyt jo rohkeutta, tervetuloa mukaan!! ^_^

   Poista
 4. Great blog♥

  How about follow each other?
  I follow your blog. Waiting for you♥
  My Blog: http://juliemcqueen.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Sovit hyvin joukkoon gyarunakin! :D

  VastaaPoista