perjantai 27. maaliskuuta 2015

Catboxes☆

Minulla olisi sen satatuhatta aihetta mistä kirjoittaa ja blogata, ja toiset satatuhatta "järkevämpää" asiaa internetin ulkopuolella mitä pitäisi saada tehtyä. Elämä on ollut tosi hektistä ja kiireistä ja pakko myöntää että tietynlainen uupumus on päässyt iskemään; Sen sijaan että tekisin kouluhommia ja lukisin tenttiin, pelaan mieluummin Wiillä, juttelen ihmisille ja käyn lenkillä. 
Koska tykkään kuitenkin blogata, ja jakaa teille asioita, niin teen taas tällaisen lyhyehkön postauksen. Matkapostaus on tulossa, kuvien käsittelyssä kuitenkin kestää hetki, samoinkuin tektin kirjoittamisessa. Mitään hutaistupostausta siitä en tahdo tehdä. Blogini viimeisimpien postausten mukaan minusta saa kyllä oikein materialistien ylipapittaren kuvan, viimeisimmät postaukset liittyvät kaikki joko tavaroiden ostamiseen, saamiseen tai haaveilemiseen :D No sama meno jatkuu, nimittäin:

Ostin ai-van ihanat peltirasiat Hakaniemen kauppahallista. Lähdin hakemaan korurasiaa itselleni, sillä koruillani ei ole mitään paikkaa missä niitä säilyttäisin. Kyseisellä myyjällä oli niin paljon kaikkia söpöjä peltirasioita, ja kissakuvioisia oli useampikin. Iso plussa vielä siitä, etteivät loosterit olleet edes hinnalla pilattuja. Tuo pienempi söpö rasia maksoi 3€ ja isompi 7€.
Pieni kisurasia pääsi teepurkiksi. Oikeastihan minulla ei olisi tuollaiselle ollut käyttöä, mutta katsokaa nyt sitä! Eikö se olekin sievä? Ei tuota vaan voinut sinne kauppaan jättää. 

Isolle rasialle minulla olikin ihan oikeaa tarvetta. Nimittäin korurasiana. Vähän sikinsokinhan ne tuollakin on ja varmasti joudun useampaan otteeseen selvittämään korut solmusta mutta parempaakaan vaihtoehtoa nyt ei ole tarjolla. Ja tämäkin rasia oli aivan äärettömän sievä. Tämän lootan valintaan vaikutti vielä se, että poikaystäväni soittaa viulua :D
Oletteko te söpöjen rasioiden ja laatikoiden ystäviä? Mitäs tykkäsitte näistä kissarasioista? ^_^ Seuraavaan postaukseen siis! Yritän saada nyt vähän syvällisempää ja antimaterialistisempaa tekstiä aikaiseksi ensi kerraksi.

4 kommenttia: