torstai 23. huhtikuuta 2015

Cat café in Berlin: PeePee's Katzencafe☆

Mainitsinkin jo aiemmin etten ottanut kameraa mukaan Berliininreissulle, koska päätin olla lomalla, stressaamatta siitä että nyt täytyy saada hienoja kuvia blogiin, ja että aika olisi mennyt mallaillessa ja kameraa kaiveksiessa. En Berliinistä oikein tiennyt mitään etukäteen, muutamia alternative-liikkeitä yritin googletella etukäteen mutta kaikki japskityylikaupat olivat kuolleet ja kuopattu jo ajat sitten, ainakin niistä mitä löysin. Sitten sain kuningasidean googlettaa "katzencafe Berlin", ja google näytti minulle PeePee's:in kissakahvilaa. Sinne oli päästävä ja onneksi poikaystäväni osasi suunnistaa meidät oikeaan osoitteeseenkin!
Kahvilassa asui kaksi kissaa. Ne olivat löytökissoja jotka olivat saaneet uuden kodin kahvilasta. Se oli suuri ero Japanissa vierailemaani kissakahvilaan, joka kuhisi kissoja. Tässä kahvilassa oli vain kaksi kisua, jotka kuuleman mukaan olivat veljeksiä. Ehkä niin oli eettisempääkin, ei tullut pikkuisille reviiritaisteluita eikä muutakaan. Kahvila kun ei pinta-alallisesti ollut kovin iso. Kahvilan ruokalistassa oli käyttäytymisohjeet, tosin saksaksi, jonka takia poikaystäväni ne minulle joutui suomentamaan. Aika itsestäänselvyyksiähän ne tosin olivat. Pikkuiset nukkuivat koko visiittimme ajan, joten silittelemään emme niitä päässeet. Kuvaamiseenkin ylempi kissa suhtautui kääriytymällä kippuraan tuiman katseen jälkeen.


Tykkäsin sisustuksestakin aivan mielettömästi. Paikka oli kovin vaaleanpunainen ja sisustettu kissakrääsällä; Voiko sen parempaa olla? Tarjolla oli pääasiassa makeaa, kakkupaloja ja leivoksia. Hintataso oli hitusen kalliimpi verrattuna muihin saksalaisiin kahviloihin, muttei Suomen tasoon nähden ollenkaan hintava. Tilasin itselleni kaakaon (tai poikaystäväni tilasi, minähän en vieläkään sitä saksaa puhu ; A ; ) ja poikaystäväni tuoreista mintunlehdistä tehdyn teen. Tarkoituksenamme oli jäädä syömään kyseiseen kahvilaan, mutta päätimme säästää nälkäämme ja odottaa iltaan, jolloin suuntasimme kohti kaitenzushiravintolaa ^_^ 

4 kommenttia:

 1. Oi niin suloinen kahvila! <3

  therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Vähän samanlaiset kokemukset itsellä kun kävin Müncehnissä kissakahvilassa. Aika vähän kissoja verrattuna Japaniin ja ehkä vähän kallista. Kissakahvilat Saksassa on vähän erilaisia kuin Japanissa, mutta kivoja ne silti on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mietin et voi olla et nää on vähän eettisempiäkin tällaiset vähäkissaiset kahvilat :) Tartteehan kissut kuitenkin sitä omaa reviiriä, ja sit jos pieneen kahvilaan änkeää sen 20 kissaa ni varmasti tulee taistoa vähintään ruokailuiden yhteydessä. : 3

   Poista