tiistai 14. huhtikuuta 2015

Party weekend with my lovely Salli☆

Kyllä oli aivan parhautta taas kun Salli tuli käymään ekaa kertaa uudessa kämpässäni nyt viikonloppuna. Sallin kanssa on kyllä aina niin mukavaa ja ihana kun hän pääsee käymään välimatkasta huolimatta. Olen itsekin päättänyt petrata, ja aion käydä hänenkin luonansa useammin. Tilanne tosin saattaa muuttua piakkoin, ja olisi huippua jos hän pääsisi muuttamaan astetta lähemmäs Helsinkiä tässä lähiaikoina. Anyways, meillä oli as I said aivan hurjan hauskaa. Salli saapui tänne jo klo 7 aamulla perjantaina, ja meillä oli hyvin aikaa aamusta jumitella ja juoruilla kahdestaan. Poikaystäväni oli järjestänyt meille Tallinnanmatkan, joten neljän aikaan siirsimme itsemme satamaan. Sitä ennen ehdimme tosiaan parantaa mailmaa, tehdä rikkinäistä minttukaakaota, shoppailla kirppareilla, laittautua ja totta kai ottaa kuvia!
Tein vähän poikkeusta normaaliin, ja en laittanut tekoripsiä. Oli pitkä päivä tiedossa ja olen huomannut, että ripset alkavat särkeä silmiini ajan kanssa. Vietimme illan/yönkin laivalla, joten tiesin ettemme ole menossa nukkumaan ihan heti kymmeneltä, joten aamupäivästä myöhään yöhön asti tekoripset naamassa ei oikein ollut edes vaihtoehto. Pidän itseäni kyllä ihan kuoleman näköisenä ilman tekoripsiä, varsinkin eyelinerin kanssa tuntuu ettei omia ripsiä erotakaans seasta. Usean ripsarikerroksen jälkeen lopputulos oli kuitenkin semisiedettävä.
Taking a selfie is srsbsns.

Top: BikBok, bra: Victorias Secret, leggings: Guess, shoes: 2ndhand, jewellery: Somewhere in NY

Selvittiin Tallinnasta hengissä takaisin Helsinkiin vielä lauantai-illaksi. Minun shoppailuni siellä jäivät pulloon aivan järkyttävän pahanmakuista valkosuklaa-vadelma-likööriä ja kolmeen My Little Ponyyn. Pakko kai pikkuhiljaa myöntää että jonkintasoinen brony kai minäkin olen kun ponikrääsä viehättää niin kovasti ja lenkkipolulla kuulokkeista pauhaa ponimusiikki. Lauantai meni vähän levottomissa merkeissä, naurettiin Artturi setä kiroileelle ja Robinille tekemässä kuolemansyntiä. Kun meininki oli tarpeeksi hysteeristä, oli suunta kohti DTM:ää. Oli oikeasti ihan huippuhauska viikonloppu, ja sunnuntainakin vielä ehdimme pelata kolmestaan Mario Karttia sekä käydä shoppailemassa Itäkeskuksessa. Tällaisia ihania viikonloppuja todellakin saa tulla lisää!

4 kommenttia: