torstai 7. toukokuuta 2015

And this is how I developed: 2011☆

Oli kyllä ihana kuulla että tykkäsitte tästä postausideasta, joten tässäpä teille jatkoa. Nyt tulee sitten, tietenkin, kuvia vuodelta 2011. 
Tyylisilmäni lolitan suhteen kehittyi jo parempaan suuntaan. Lolita siis oli ihan ehdoton number one tyyli minulle ja pukeuduin siihen niin usein kuin mahdollista. Vaatekaappi oli jo kasvanut sen verran että asukokonaisuuksia sai kasattua useampiakin, niin näyttävämpia kuin koulusopivia kokonaisuuksia. Tuo mustapinkki Angelic Prettyn mekko oli kyllä pitkään suosikkini. Nyt olen kyllä siitä jo luopunut, mutta olen onnellinen että mekko sai uuden, rakastavan kodin ; _ ;
Noihin aikoihin aloin myös nikkaroimaan ensimmäisia gyaru-asukokonaisuuksiani ja kokeilin erilaisia meikkityylejä. Kaukanahan nämä sätösteet ovat gyarusta, mutta yritys oli (kai) hyvä? Tutustuin kyllä gyaruun melko samoihin aikoihin lolitan kanssa, mutta vasta tuolloin sain tarpeeksi rohkeutta alkaa kokeilemaan, kuinka tämä tyyli sopisi itselleni. Ja ehkä hyväkin niin, nolasin itseni aika mainiosti joskus 2006-2007 kun aloin loleilemaan ja järjestin mitä ihmeellisempiä kyhäelmiä.
Ernuiluaika alkoi pääosin olemaan loppusuoralla. Silloin tällöin kuitenkin tuli pukeuduttua hiukan ernuhtavasti. Arkityylini kuitenkin oli tuolloin lolita, ja as I said, siihen tuli pukeuduttua melkolailla aina, kouluun ja kaupungille.
Onpas tylsää, en hirveästi muista vuodesta 2011 mitään mainitsemisen arvoista tämän enempää. Yläaste loppui ja lukioon siirryttiin. Jostain kumman syystä vuoden 2011 kansiossa ei ole paljoa kuvia, reilusti vähemmän kuin vuoden 2010 ja 2012. Noh, ensi postauksessa sitten suurempi määrä kuvia. :)

4 kommenttia:

 1. Nuo loliasusi olivat tosi söpöjä :3
  Hassua huomata miten nopeasti aika menee. Olen seurannut bloggailuasi alusta alkaen ja noista lolikuvista olikin jo noin paljon aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. öää aivan ihana kuulla että on pidempiaikaisetkin lukijat jaksaneet seurata mun bloggailua *_* Olen otettu, kiitos :) Ja kiitos kehuistakin ^_^ Lolita oli kyllä ihana tyyli ja rakastan sitä vieläkin, jotenkin en itse sitä vain omakseni tuntenut enää, plus että vähän epäkäytännöllistä ja kallistakin :<

   Poista
 2. Toi musta-vaaleanpunainen mekko sopi sulle kyl tosi hyvin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aws voi kiitos ^_^ Se oikeasti olikin yksi ehdottomia lempimekkojani! ^_^

   Poista