tiistai 26. toukokuuta 2015

And this is how I developed: 2012☆

Noniin ja homma jatkuu, eli siis tämä katse historiaan- postaus. Vuodelta 2012 olikin hurjasti enemmän kuvia kuin vuodelta 2011. Oli Animeconia ja Kuopiomiittiä ja Helsinginreissua sun muuta. Loleiluni oli aktiivisimmillaan, ja vaatekaappiinkin oli jo kertynyt sen verran vaatetta että niistä sai yhdistettyä useampiakin asukokonaisuuksia kuin vain yhden. Tämä postaus nyt onkin hyvin lolitapainoitteinen, ja niin oli meikäläisen elämäkin tuolloin. 
1. Minä ja Laura vaihdettiin vaatteita hetkeksi ja lähdettiin moikkaamaan Kataa Kamppiin. En tykännyt tuosta hameesta ennen kuin sain lainata sitä, ja hetken jopa harkitsin sen ostamista. 2. Animeconista, Momo, minä ja  Kati
 1. Kuopiomiittikuva ja 2. Animeconin lolitamuotinäytöksestä, jossa kävimme Sallin kanssa twinnaamassa.
Sitten arkityyliin. En loleillut ihan joka päivä, syystä että ei sitä garderoobia kuitenkaan tarpeeksi ollut ja onhan lolita to be honest hiukan epäkäytännöllinen tyyli jokapäivä käytettäväksi. Yritinkin jotain gyaru-vibaista. Tekoripsistä tuli aika arkipäivää ja aloin harjoittelemaan sitä meikkaamista. Kuten aiemmin mainitsin, en minä meikannut oikeastaan aikaisemminkaan juuri ollenkaan. Lolitassa kuitenkin vaatteet ovat meikkiä tärkeämpiä, joten meikkini tuolloin oli tyyliin meikkivoide, vaaleanpunainen luomiväri ja ripsaria.
Ja hiukseni vaihtoivat väriä. Arvatkaa hei vaan kuinka paljon haluan nuo hiukset takaisin? Olenkin miettinyt tässä että pitäisikö rohkeasti tarttua vaan väripurkkiin ja blondata? Myös pinkit hiukset himottaisivat ja poikaystävänikin jo antoi siunauksensa ja sanoi jopa tykänneensä pinkeistä hiuksista minulla. Muuten tekisin hiusvärimuutoksen heti, mutta a) en jaksa sitä urakkaa mikä shokkivärjätyistä hiuksista tulee ja b) minulla on ollut nyt tosi kuiva iho, ja en halua sitä tahallaan hiusväreillä ärsyttää. Lisäksi värjäsin hiukseni ihan muutama kuukausi sitten. No palaan asiaan sitten kesällä, onhan tässä toivon mukaan vielä elämää jäljellä hiustenvärjäilyä varten!
Minulla oli myös se emo/gootti/punkkari/mikälie vaihe päällä, ja hamstrasin paljon vaatetta muunmuassa goottikirppikseltä facebookista. Tykkään yhä vähän tummemmasta tyylistä ja Cupcake Cultin paidoista. Ihailinkin tuossa pari päivää sitten Lip Servicen vaatteita, pitää nyt yrittää kuitenkin hillitä näitä mielihaluja, ettei nyt ihan sokeasti vaan ala hamstraamaan kaikkea mikä silmää miellyttää, enhän kuitenkaan gootteile tai mitään.

Toivottavasti tämäkin postaus oli mieluinen! ^_^ Huomaattehan, että vielä on pari päivää aikaa osallistua arvontaan. Scrollatkaa pari postausta alemmas ja käykää heittämässä kommentti boksiin, niin voitte voittaa itsellenne Hurraw!:n kirsikkahuulirasvan!

4 kommenttia:

  1. Arvaappa mitä, ollaan samaa aikaa oltu Animessa :'''D Muistan ton teidän kolmikon ja sen että juoksin kiireen vilkkaa teitä karkuun ku "Iiik oikeita loleja omg!!" Olin siis iteki jo muutaman vuoden(?) loleillu mutta alemmuuskompleksit siin vaiheessa 10++++ :'''D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no hoksasinki että ollaa oltu samas conis kun oon ottanu susta kuvan!! Olit nii söpö! <3 >w<

      Poista