sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Feel the summer-himegyaru outfit!☆

En käsitä miten on taas mennyt niin kauan kun viimeksi laittauduin ihan auteettiseksi gyaruksi. Tauko oli kasvanut liian pitkäksi, ja treffasimme Sofian kanssa eilen. Minulla on ollut vähän ongelmia piilareiden kanssa, ne ovat jostain syystä kirvelleet silmissä tosi pahasti, ja yhdet linssit olin sitten fiksuna päästänyt kuivattamaan sellaiseen kuosiin että ne silppuuntuivat pieniksi palasiksi. Jännitin jonkun verran mitä silmäni tällä kertaa tuumaavat piilareistani, ja onneksi silmäni tällä kertaa suostuivat yhteistyöhön! Tosin paskan määrä on vakio vai miten sitä sanotaankaan, ja nyt sitten meikäläisen ripset heittäytyivät hankalaksi. Pysyivät ne päässä onneksi sen verran että kuvat saatiin otettua!

Dress: Taobao, hair roses: H&M, accessories: La Pafait, from New York, bag: Jesus Diamante, shoes: 2ndhand
Tällä kertaa kauniimpi taustakin! Merenrannalla asuminen on kyllä tosi ihanaa, maisemat ovat kauniit! Tosin, haastetta kuvaamiseen toi kauhea tuuli. Oli tekemistä kun pidin hiuksia kasassa, ja ne saakelin ripset jotka tekivät lähtöä jo sisällä, lähtivät irtoamaan entistä ahkerammin tuolla kauheassa tuulessa. Yksi hiuskoristeenikin irtosi matkan varrella... Mutta kaunis on tausta, eikö? Sofia on kyllä hyvä kuvaaja, ja hän jakoi myös muutaman niksin mitä kuvien käsittelyssä tulisi tehdä. Tästä lähtien saatte parempilaatuisia kuvia katseltavaksenne.
On kyllä mieltäylentävää huomata kuinka keli lämpenee ja puissa rupeaa olemaan lehtiä. Vaikka tällä hetkellä ulkona onkin synkkää ja pilvistä ja tuulee, on maisema aivan eri kuin vielä muutama viikko sitten. Lenkkeilystäkin on tullut kivempaa kun ulos voi lähteä keväisemmässä varustuksessa ja esimerkiksi hanskat voi jättää jo kotiin.
Toivottavasti teillä oli muuten miellyttävä äitienpäivä! :) Onnitukset kaikille äideille siellä, itse olen tämän päivän ihan vain kotona, sillä matka Vesannolle kestää liian kauan, plus että minulla on Työnohjauksen kirjallinen tehtävä kesken, ja kirja on palautettava jo alkuviikosta. Tässäpä sitä vaan taas istun ja bloggaan, kun voisi sitä tehtävääkin tehdä...

16 kommenttia:

 1. I love the way you accessorized this outfit, you look so cute and spring like ^^ x

  VastaaPoista
 2. Ihana tausta ja aivan ihana asu, oot tosi kaunis. Kiva blogi muutenkin! :-)
  http://viivisti.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihana tausta ja aivan ihana asu, oot tosi kaunis. Kiva blogi muutenkin! :-)
  http://viivisti.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Ihana tausta ja aivan ihana asu, oot tosi kaunis. Kiva blogi muutenkin! :-)
  http://viivisti.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Me ollaan naapureita!:'D

  Kauniita kuvia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wow, no onhan tässä näitä asuntoja tällä läänillä jonkun verran... :D Ehkä törmäilläänkin, tosin yleensä oon niin kuisevan näkösenä kun tässä liikun :D

   Ja kaunis kiitos ^_^

   Poista
 6. You really look lovely <3
  http://luniechan.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Oot niin nättinä taas, ai että. ;; Tykkään tosi paljon noista yksityiskohtakuvista, eli toi missä on zoomattu koruihin ja toi missä on zoomattu laukkuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos >w< <3 <3

   Joo kuvista iso kiitos Sofialle, hän on aivan mahtava kuvaaja!

   Poista
 8. En yleensä kauheemmin välitä tuosta tyylistä, mutta tosi kaunis asu! Ihana mekko ja kauniisti hiukset ja meikit :)
  • Life à la Annika •

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, kiitos ^_^ Gyarustakin on tosi monta eri variaatiota, että jos vain jaksamista ja kiinnostusta löytyy niin kannattaa kurkkailla tarkemmin, niin varmasti joku tyyli miellyttää silmää ;)

   Poista
 9. wow, toi on aivan ihana asu ja hiukset ja kaikki ! Sulle sopii tosi hyvin tollane romagyaru-henkinen tyyli.

  VastaaPoista