torstai 21. toukokuuta 2015

Gyaru day with Myrre☆

On ollut kauheaa kiirettä ja säätöä, ja muutaman ystävän kanssa ollaan yritetty saada sumplittua aikatauluja yhteen että tavattaisiin. Yksi näistä ystävistä oli Myrre, jonka tapaaminen Helloconin takia oli vähän jäänyt. Nyt vihdoin saatiin yhteistä aikaa ja nähtiin. Tilaisuus oli myös erinomainen laittautumista varten. 
 Dress: MA*RS, bag: Jesus Diamante, shoes: Yumetenbo, accessories: La Pafait/handmade

Pakko kyllä sanoa että Myrre on ihmisenä aivan hirmuisen ihana ja voimaannuttava. Aina lähtiessä on niin hyvä fiilis. Tosin fiilis meni vähän siinä kun kävelin kauheassa vastatuulessa muutaman kilometrin kotiin, vaatetus ei ollut pitkänmatkankävelyyn mikään ideaalisin. Kotona sitten alkoikin taas hermostuttamaan monikin asia, ensisijaisesti tietokoneeni joka nyt vaan vetelee viimeisiä. Nettikin pätkii ja uusi My Little Pony- smoothiemuki mikälie oli homeessa (no tämä nyt oli ihan vain ja ainoastaan oma syy mutta silti!). No mutta ei siitä sen enempää, oli kivaa nähdä ja laittautua ja leikkiä Myrren ihanalla Sailor Moon-selfiestickillä!
Näin loppuun vielä hemaisevaa naiskauneutta. Ei sitä aina voi tosissaan niitä kuvia ottaa. On se vaan niin ihanaa kun on niin hyviä ystäviä ympärillä! <3

5 kommenttia:

 1. Team homeiset teemukit ja tätä mie en sitten kirjoittanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo perustetaan joku Anonyymit Astianhomehduttajat-kerho :D

   Poista
 2. you both look great <3 I love your hairstyle, it's nice to see dark hime and light hime together!

  VastaaPoista