keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Himegyaru shoppings☆

Ostospostaukset saivat positiivista palautetta, joten esittelen teille nyt viimeisimmät ostokseni, jotka tällä kertaa koskevat himegyarua! Innostuin taas pitkästä aikaa laittautumaan ihan tosissaan gyaruun. Se kuitenkin on niin minua, vaikka pitkiäkin taukoja välillä tulee. Olen ollut laukkujen tarpeessa ihan muutenkin, ja katselinkin jo Ted Bakerilta muutamaa supersievää laukkua. Sofia kuitenkin kauppasi omia himelaukkujansa minulle, ja se tuli kuin tilauksesta! Ostinkin nämä ihanuudet häneltä.
Tämä laukku on aika unelma! Vaaleanpunainen, röyhelöinen ja tilava! That's all I need. Laukku kuitenkaan ei ole hirveän överi, joten sitä voi käyttää hyvin myös arkiasuissakin. Laukku on myös kivan jykevä, joten se pitää muotonsakin mainiosti.
Vaikka tietyllä tasolla olenkin aika bränditietoinen, ei koskaan merkki ole meinannut minulle juurikaan mitään laukuissa ja kengissä. Totta kai se egoa hivelee kivasti jos laukku on jotain merkkiä, mutta ennemmin sijoitan merkkivaatteisiin. Vähän hassua, sillä useimmalla tilanne on ihan päinvastainen. En ole esimerkiksi ikinä maksaisi Michael Korsin laukusta 300 euroa, en ollenkaan koe sitä järkeväksi sijoitukseksi. Sen sijaan MKn mekosta voisinkin maksaa saman summan.

Toinen ostokseni on tämä Jesus Diamanten aivan ihastuttava laukku! Tämä on kaikkea mistä tykkään. Ihanhan hempeän värinen, ruusuja, pitsiä ja rusetteja. Plus että vielä kultaisia yksityiskohtia. Tämän laukun kuvaaminen oli hitusen haastavaa, sillä laukku ei pysynyt kasassa niin hyvin kuin edellä esitelty. Mutta on se silti vaan niin ihana! Jesus Diamanten vaatteista ja asusteista tykkään oikein kovasti, ja haluaisinkin hankkia niitä enemmänkin. Harmillista että saatavuus on semiheikkoa. Ehkä tulevalla Japaninmatkalla sitten, kun on mahdollisuus vierailla Closet Childilläkin.
Nuo rekvisiittana toimivat rusetit ja muut hiuskoristeet tuli ostettua myös samalla. Nyt on sitten koruja ja asusteita pieneksi hetkeksi ihan tarpeeksi. En malta odottaa huomiseen hanamiin, jonne saan sitten kyhättyä jonkinlaisen asukokonaisuuden näistä. ~
Nyt lähdenkin tästä laittautumaan, minulla on työsopimusten allekirjoitus edessä! Sain kuin sainkin kesätöitä täksikin kesäksi, ja olen niin onnellinen. Ehdin jo pelkäämään ihan tosissani sitä, että jään työttömäksi kesän ajaksi, ja se olisi pistänyt ihan kirjat sekaisin. Onneksi nyt tulot on taattu myös kesäajaksi ja toivon mukaan saan rahaa säästöönkin.
Mitä tykkäsitte laukkuostoksistani? Entä mikä on teidän kesätyötilanteenne?

8 kommenttia:

 1. Milloin olet lähdössä Japaniin? :O onnea kesätyöpaikasta! Itse menen kesäksi opintoihin kuuluvaan pakolliseen (palkattomaan) työharjoitteluun. Miten muuten olet viihtynyt koulussasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh onneks työharkoista saa opintotukea :) Niin ei joudu tyhjän päälle, mikä olisi todella ikävää! Oon viihtyny koulussa ihan jees, moni juttu kuitenkin kusee koulussamme ja pahasti, mutta päällisinpuolin on ainakin ollut kivaa! :)

   Ja japaniin ois tarkotus lähte ehkämahdollisesti uudeksi vuodeksi :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo eikö ookkin ; _ ; Offbrand-laukuksi aikamoinen täydellisyys!

   Poista
 3. Apua, toi diamanten laukku ;o; Voi kun ois itellä varaa moiseen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana ;_; Mut ei kyl ollu kallis, huimat 15€ ;D

   Poista
 4. Toi eka laukku on aika yli söpö :)

  VastaaPoista