tiistai 19. toukokuuta 2015

Sponsored: Hurraw lipbalm and GIVEAWAY☆

Taas hiukka erilaista postausta siihen mitä olen normaalisti pitänyt. Sain pienen paketin eilen postissa, nimittäin Hurraw!:in huulirasvoja! Ne jotka ovat blogiani seuranneet kauemmin tai tuntevat minut in real life, tietävät myös että olen kettutytön esiaste ja tykkään kaikesta eettisestä yms yms. Hurraw!:iin olin tutustunut jo aiemmin, Sofian kautta ja Ruohonjuuri- ja Punnitse&Säästä-kaupoissa, joissa tulee visiteerattua aika usein. Olin ihastellut huulirasvojen ihania tuoksuja jo kaupassa. Nyt minulle onnekkaalle sitten tuli mahdollisuus yhteistyöhön Hurraw!:in kanssa. Hypin suorastaan ilosta!

Hurraw!in tuotteet täyttää varmasti vannoutuneenkin luonnonsuojelijan kriteerit. Itse olen ennen kaikkea tyytyväinen siihen ettei näitä ole testattu eläimillä. Rasvat ovat myös täysin vegaanisia, ja valmistettu luonnonmukaisista aineista; Niitä ovat myös rasvoissa käytetyt väri- ja tuoksuaineet. Tuoksuja onkin moneen junaan lähtijöille. Valikoimaa oli vaikka kuinka, ja oli aika tuskaa yrittää päätää viisi rasvaa jotka testaukseen haluan. Koska tosiaankin tuoksuja oli niin monta, piti minun mennä sitten naapuriin Ruohonjuureen ostamaan muunmuassa kookoksentuoksuinen rasva. Tuoksuja oli niin hedelmistä aina teehen ja kahviin. Omaan pakettiini tuli kahvi, vanilja, manteli, suklaa ja kirsikka.
No voiko sitten noin eettinen ja luonnonmukainen huulirasva olla toimiva? Voi se. Itse tykkäisin kovasti käyttää huulipunia ja -kiiltoja, mutta tahmainen olo huulissa tuntuu pahalta. Sama pätee useimpiin huulirasvoihin. Juuri kun luulit löytäneesi sopivan kosteuttavan, tahmaantuu se huuliin jättäen inhottavan rasvakerroksen. Toinen rasva taas ei jätä näkyvää jälkeä, mutta pahimmillaan kuivattaa huulia entisestään. Saamistani huulirasvoista Hurraw!:in mantelihuulirasva nousi lempparikseni. Tuoksu on marsipaanimainen, ja rasva todellakin on mukavan kevyttä ja kosteuttavaa. Kaikkia rasvoja on kehuttava niiden pitkäkestoisuudesta. Laitoin huulirasvaa vähän ennen yhdeksää aamulla, ennen kouluun lähtöä, ja huulilla on yhä mukavan kostea tunne. 
Olen enemmän kuin tyytyväinen Hurraw!in huulirasvoihin, pitkä oikean huulirasvamerkin etsiminen on loppunut. Hurrawin rasvoja tulen jatkossakin käyttämään. Ja näistä viidestä rasvasta nyt riittääkin hetkeksi (plus niistä jotka kävin vielä perässä ostamassa, heh). Haluankin että tekin pääsette nauttimaan hyväntuoksuisista, kosteutetuista huulista. Pidän pienen giveawayn pitkästä aikaa. Ostin ihanan kirsikkahuulirasvan jotakuta onnekasta lukijaa varten. Kirsikkahuulirasvassa on herkullisen tuoksun ja kosteutuksen lisäksi vielä vähän väriainetta, joka antaa hennon punan huulille. 

Ohjeet giveawayta varten!
Ole blogini julkinenlukija
 Kommentoi alas spostiosoitteesi
 Haluatko paremmat mahikset voittaa? Mainosta giveawaytä jossain sosiaalisessa mediassa ja linkkaa alas kommentteihin, niin saat kaksi lippua ^_^~

Onnea giveaway:hin! Laitan voittajalle sähköpostia kesäkuun 2. päivä! Siihen asti on mahdollista osallistua! 

23 kommenttia:

 1. Uu kuulostaa ihanilta <3 Itselläni myös, atooppisen ihon omaavana, on aina kauheat vaikeudet löytää sopivaa rasvaa!

  siiri.rasanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Lotta Kirsikalle kirsikkahuulirasva!! :D
  lotta.sillanmaki@gmail.com

  VastaaPoista
 3. kettutytön esiaste ilmoittautuu myös!!

  heininkeri@gmail.com

  VastaaPoista
 4. mulla on kans näitä, hyviä on!!

  viiviydw@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Ois kiva päästä koklaa! :-)

  janica.koivusalo@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Oi, ois kyllä kiva saada koitettavaks :)
  milla.myy@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Oon kuolannu näitä huulirasvoja piitkään, mutta en oo koskaan saanu aikaseks ostaa... pitääpä tutustua lähemmin näihin ihanuuksiin kun vain pääsen käsiksi ^^

  vilma.hokkanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Kettutytön esiaste täällä myös! Näitä olisi kiva testata, joten osallistun ^^ saarenpaa.nita@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Olen tähän mennessä elämääni löytänyt vasta yhden hyvän huulirasvan ja monia on kokeiltu, joten tää ois hyvä koittaa ja vieläpä vegaaninen, mikäs sen parempaa ! :) revenga1 (at) gmail.com

  VastaaPoista
 10. Kokeilen onneani. :D kata___92 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Kuulostavatpa ihanilta! minnespinne (a) hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Mukana arvonnassa :) netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Oon pitkään miettiny näiden ostamista joten kiva arvonta :) iida.k.rossi@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Julkinen lukija nimellä Photogothic, sähköposti kuukynnet@outlook.com
  Mainos blogissa: http://kuukynnet.blogspot.fi/2015/05/hurraw-arvonta-toisessa-blogissa.html

  VastaaPoista
 16. Uusi lukija eekku80
  eekku80@netti.fi
  Ois kiva päästä testaan

  VastaaPoista
 17. mukana bloggerin kautta.
  kikke at live.fi

  VastaaPoista
 18. Mukana! Hurraw = <3

  leevilotta@luukku.com

  VastaaPoista
 19. Mukaan kivaan arvontaan :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Hurrawit on ihan parhaita! Vähän vaa turhan riittoisia, kun on nii paljon ihania hajuja käytettäväksi. :--DD

  sarppa99@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Viime hetkellä voisin osallistua! :> Etenkin talvella huulet kuivuu sen verran että olis ihan kiva saada varastoon, vegaanisuus on kyllä iso plussa ja oon kuullu näistä kehuja!

  sumu.ahola@gmail.com

  VastaaPoista