tiistai 2. kesäkuuta 2015

Graduation party and Michael Kors☆

Oltiin tuossa tosiaan viime viikonloppuna Vesannolla, sillä pikkuveljestäni tuli ylioppilas. Oli muutenkin kiva päästä kotihoodseille taas, kissaa silittelemään ja pikkusiskojen kanssa leikkimään. Poikaystäväni on onnistuneesti välttänyt kaikki pihapelit ja -leikit pienenä, joten sitten otettiin se nyt takaisin ja pelattiin yhdessä pikkusiskojeni ja serkkuni kanssa. Sekin oli kivaa että tuli nyt kerralla sitten nähtyä taas sukua ihan urakalla. 
Kuten otsikosta huomasittekin kaksi sanaa: Michael Kors. Olenko nyt sitten virallisesti kunnon bloggaaja kun tämä sana esiintyy postauksessani? Joo, siis tulen tarvitsemaan juhlavaa vaatetta tässä kesän aikana muutamaankin otteeseen, eikä minulla sellaista virallista juhlamekkoa ollutkaan. Mekkoni löytyi ihan vahingossa, kun ikkunaostostelin Kampissa. En oikeasti kauheasti syty MKn vaatteista, ja laukut on minusta tosi tönkönkin näköisiä. Mutta tämä mekko kultaisine yksityiskohtineen iski minuun heti. Pakko se oli sitten seuraavana päivänä sieltä pois hakea. 
 Dress: Michael Kors, accessories: by Ninni and from NY, Guess, bag: from my Grandma, shoes: 2ndhand


Rakastan rannekoruja, ja tykkäisin käyttää niitä kovasti, mutta en kestä sitä kun ne ovat aina liian löysiä ja roikkuvat ties missä. Tämä Guessin rannekoru on aivan ihana, mutta eipä se kauhean ryhdikkäästi ranteessa pysynyt. Noh, mutta sievä se on anyways.
Veljeni kirjoitti hyvät paperit ja ruokaa oli paljon ja se oli vielä hyvääkin! Saatiin sitten Helsinkiin viemisiksi voileipäkakkua ja kuivakakkua. hiukan harmittaa vadelmatäytekeksit joita kovasti yritin vihjailla että saisin viedä mukananai Nyt sitten meneekin vähän aikaa ennenkuin on ylioppilasjuhlia tiedossa. Pitää kai järkätä itse jotkut partyt että pääsee äpöstämään ja näkemään ihmisiä ihan urakalla!

4 kommenttia: