maanantai 8. kesäkuuta 2015

International Lolita Day with Terhi☆

Lauantaina oli International Lolita Day, ja minulla vapaapäivä ja tylsää. Sitten onneksi Terhi kysäisi haluanko tulla hänen luokseen viettämään sivistynyttä juoruhetkeä. En myöskään ollut nähnyt Terhin uusinta pikkuista, pientä (Ihan siis oikeasti pientä, voi että miten piskuinen se oli!) Ilo-kissaa. En enää ole lolita, mutta laittauduin sitten vaihtoehtoisesti gyaruksi. Pienen asukriiseilyn jälkeen laitoin päälleni Liz Lisaa.

Ilo pannarien ääressä. Oli muuten hyvää pannukakkua, en ole itse saanut yhtä herkullista aikaiseksi. Kissakin olisi tykännyt.


 Dess: Liz Lisa, bag: Jesus Diamante, accessories: random, La Pafait, handmade, socks: My Melody
Terhi oli todella söpönä, lolita-aikoinani tuo hame oli lemppariprinttejäni, ja tykkään siitä vieläkin ehkä eniten kaikista lolitavaatteista. Koska noh, suklaa! Oli ihanaa päästä ihmisten ja kissojen seuraan, sillä tosiaan sain perjantaina ikävänpuoleisia uutisia ja oli hyvä kun pääsin sosialisoimaan. Onko myöskään mitään terapeuttisempaa kuin kissojen silittäminen? Olen kyllä vahvasti sitä mieltä että saatan tarvita kissan.

9 kommenttia:

 1. Awww vaippabyllerö ♥ Kiitos itsellesi mukavasti nollaavasta iltapäivästä! Söppänä olit ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos vaan itsellesi seurasta ja kissoille kans kiitos kun sain silittää! Ja pannari oli hyvää, ekstrakiitos siitäkin vielä ^_^

   Poista
 2. "viettämään sivistynyttä juoruhetkeä" yäk

  VastaaPoista
 3. Nää vaatteet ovat niin söpöjä ja kauniita! <3 Ikinä ennen en ole tiennyt, että Lolitoja eivät ole kaikki, jotka pukeutuu kyseiseen vaatetyyliin tai siis en ole tiennyt, että niissä on tyylillisesti eroja, haha tyhmä minä! Onneksi aina oppii jotain uutta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii ei siinä mitään jos ei erota :) Kuitenkin ulkopuolisen silmiin moni japsityyli näyttää aika samanlaiselta, erot huomaa vasta kun perehtyy tarkemmin :)

   Ja kiitos kauniista kommentistasi ^_^ <3

   Poista
 4. Onpa kauniit asut! :) Hienoja kokonaisuuksia kampauksineen ja kenkineen. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, kiitos <3 ^_^ Mukava kuulla että asut olivat hyvännäköiset :)

   Poista
 5. Tosi ihana blogi sulla :) Ihanan erinlainen ja aito :) < 3 Pakko jäädä lukiaksi :)

  VastaaPoista