perjantai 5. kesäkuuta 2015

KILALA-shop☆

Kuun alussa teinkin postauksen mikä oli yhteistyössä Kilalan kanssa, ja postaus saa nyt jatkoa. Sovimme omistajien kanssa että otan kuvia heidän ylisöpöstä liikkeestänsä, sillä tosiaankin kauppa on kuvaamisen arvoinen. Liike on sisustettu suloisesti ja on erittäin vaaleanpunainen; Eli siis todellakin minun makuuni!
 Liike on harmiksi ulkopuolelta aika huomaamaton; Heillä ei ole mitään isoja kylttejä tai muuta vastaavaa. Näyteikkuna kuitenkin on simppelin söpö, ja vaikken tosiaan mikään cosplay-/moefani ikinä ole ollut, tuo meidomekko on himostuttanut tuossa koko olemassaolonsa ajan!
Sofia lähti kaverikseni kauppakierrokselle. Hänelle tarttuikin mukaan kaikenlaista söpöä ja hänkin viehättyi putiikista kovasti. Myynnissä on siis kuten kuvasta huomaa paljon pikku"krääsä", kuoseina muunmuassa rakastamani My Melody, Rilakkuma, Little twin stars ja Kumamon. (Kumamonista sen verran että traumatisoiduin kys. hahmosta Japanin vaihtarimatkallani. Oltiin kansainvälisellä leirillä Kumamotossa ja Kumamon ilmeisesti on kyseisen kaupungin maskotti tms ja siitä ei päässyt eroon ei sitten missään)
Ei Kilala ole erikoistunut pelkästään pikkutavaroihin, vaan myynnistä löytää keräilytavaraakin. Alpacassot ovat aivan ihania! Niitä löytyikin eri väreissä ja muodoissa ja kooissa. Vinkvink, tämän kuun ajan alpacassot ovat -20%! Myynnissä on myös iso valikoima Pullipeja. Ihastelinkin muunmuassai Sailor Moon-nukkea, sekä Angelic Prettyn lolitanukkea.
 Supersöpö kaksarikuva :'D Sen siitä saa kun vetää päätä taaksepäin että näkisi kameran näytön paremmin...

Jos vielä loleilisin, olisin haljennut onnesta. Kilala myy myös lolitavaatteita. En tarkemmin penkonut, mutta Bodylineä ainakin löytyi. Onkohan liikkeeseen jossain vaiheessa tulossa gyaruvaatetta, never knows mutta odotan ainakin innolla!
Kokonaisuudessaan Kilala on supersöpö ja tunnelmallinen liike, jossa taustalla soi Kyary Pamyu Pamyu. Jos et ole vielä käynyt, käy ihmeessä!

8 kommenttia:

 1. Ei pahus, tuolla pitääkin käydä! *-* Aivan yli-ihanan näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa, oli kyllä kaikinpuolin suloinen liike!! <3 eikä edes kalliskaan!

   Poista
 2. What a cute store!! I want everything in it~

  VastaaPoista
 3. Oijoijoi!!! Halkesin riemusta nähdessäni lolita hameita. Sinne taitaa mennä tämän tytön säästöt sitten kun tämän kuun aikana Helsinkiin matkustan. Aivan sairaan suloinen kauppa x3 tuonne on päästävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis oikeasti, jos itekin loleilisin viel oisin iha hurrrjan onnellinen :D Kannattaa ehdottomasti mennä! :)

   Poista