maanantai 29. kesäkuuta 2015

SOON photos!☆

Ihana fiilis, reissu lähestyy ja kotiuduin juuri vikasta aamuvuorostani vähään aikaan. Huomenna vielä yksi työvuoro ja sitten se on, loma! Pakkaaminen pitäisi aloittaa, vaan eipä meistä kumpikaan, en minä eikä poikaystävä, olla saatu hommaa aloitettua. Perustelen sen pitkillä työpäivilläni, mutta nytkin olisi aikaa. Tärkeimmät olen jo kaivanut esille, ja matkalaukkukin haettu varastosta, mutta sellaista perustavanlaatuista pakkausoperaatiota ei ole aloitettu. Koska olen niin fiiliksissä tästä risteilystä, enkä anna Kreikan tilanteen nyt haitata mitään, postaan teillekin tällaisia keskeneräisiä pakkauskuvia.
En harrasta shoppailua normikaupoissa, mutta tarvitsin uudet bikinit. Minulla on vain yhdet bikinit entuudestaan ja vaihtelun nimissä halusin toiset (huomatkaa sanamuoto halusin, ei tarvitsin). Pelkäsin ettei lihomiseni jälkeen vanhat Yumetenbon bikinit enää menisi päälleni, mutta menihän ne, onneksi. Nyt kuitenkin on toiset kipaleet, ja halvalla sain Cubuksen alennuksista. Olen tähän reissuun keskittynyt kuitenkin niin täysillä, etten tiedä tarvitsenko bikineitä itse laivalla, mutta Kreikassa tulee varmasti viimeistään ne käyttöön.
Mukaan pitää pakata myös vähän fiinimpää ja virallisempaa vaatetusta. Laivalla on ilmeisesti pari iltaa, jolloin naisten tulee olla iltapuvuissa ja miesten puvut päällä. Virallista iltapukua ei minun vaatekaapistani löydy, mutta jos tämä ei kelpaa niin sitten kyhjötän hytissä. Tiedättekö kuinka hankalaa on yrittää päättää asukokonaisuudet jo etukäteen?
Pääseepähän kesävaatteet myös käyttöön! Tämä kesä on ollut kuisevin pitkään aikaan, ja silloin kun on ollut nättiä ja lämmintä, meikä on riehunut bussiterminaalissa näkemättä valonpilkahdustakaan. Sandaalit ja kesämekot vaan mukaan. Sama kuitenkin mikä juhlavaatetuksessakin, on tosi hankala päättää asukokonaisuuksia etukäteen. Ajattelin kuitenkin, että tulen olemaan lomalla, joten en ota stressiä vaatteista yms. Perseeltä sitä voi lomallakin näyttää.
Suuren vaatepähkäilyn lisäksi kosmetiikkatuotteet aiheuttavat päänvaivaa. Koko meikkilaatikkoa en voi mukaani raahata, joten pitää valita vain osa. En aio todellakaan meikata jokapäivä, kuumaakin on nyt seuraaviksi pariksi viikoiksi luvattu. Onneksi on vielä pari päivää aikaa järkeistää sitä mitä oikeasti mukaansa pakkaa ja mitä tarvitsee.

Pitäisi kai tehdä lista ihan pakollisista asioista: passi, meikit, vaatteet, lääkkeet, raha... Jotain unohtuu aina! Nytkin matka kestää kauan, melkein kaksi viikkoa (jos oikein edes muistan), joten tavaraa vaan täytyykin ottaa mukaan. Vaikka siellä nyt ehkä joku silmiään pyöritteleekin, mutta aion (ja poikaystäväni mitä ilmeisimmin myös) budjettimatkailla, enkä shoppaile palkkojani pois. Keskityn maisemiin ja kokemuksiin ja nauttimiseen! Blogi luonnollisesti hiljenee nyt vähäksi aikaa, mutta kamera lähtee messiin, ja jotain kollaasipostausta on sitten tulossa. Instagramia tulee päiviteltyä ehkä semihitaasti internetin puutteen vuoksi. Pitäkäähän ihanat kaksiviikkoa!

8 kommenttia:

 1. Ei hitsi, näinkin sut lauantaina, kun olit töissä. Hetken verran mietin, että onko tuo tosiaan sama henkilö vai ei :D

  VastaaPoista
 2. Ihanan värisit bikinit <3 Kyllä nyt kelpaa auringosta nauttia!
  Hyvää matkaa! Toivottavasti saat PAAAALJON hyviä kuvia ja upeita kokemuksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyl olin tyytyväinen kun halvalla sain nätit bikinit ^_^ Todellakin kuvailen ja jaan täällä teille sitten ^_^

   Poista
 3. Hirveintä ns pitkälle reissulle pakkaamisessa on _kosmetiikka, koska jtn _olellista jää _aina! Ja sitten jonkun pikkujutun unohtaminen, kuten sukkikset tai johonki asuun sopivat sukat. Ja asujen valkkaaminen päiviksi eteenpäin, eri asia on joko mökkiröhnötys.. :''D Mutta pitäkää hyvä ja rentouttava ja hauska loma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no nyt onkin pakattu ja sellainen ihme epätietoisuus päällä että tulikos nyt kaikki pakollinen mukaan D: No, huomenna illalla sen sit huomaa... Kiitos paljon, nähdää sit taas parin vkn päästä <3

   Poista