lauantai 27. kesäkuuta 2015

SPONSORED: Cute Japanese Moomin-mug☆

Olen niin tyytyväinen siitä, että Kilala tykkäsi viimeisimmistä postauksistani niin, että halusivat tehdä vielä toisenkin sponsoroidun postauksen kanssani. Kävin alkuviikosta heidän liikkeessänsä vierailemassa uudestaan, ja sain kotiini viemisiksi tällä kertaa supersöpön muumimukin! Olen muumimukihullu, ja oma mukikokoelmani kasvaa hitaasti mutta epävarmasti. Huomasinkin mukit jo ensimmäisellä kerralla ja ihastelin niitä. Nyt kuitenkin liikkeeseen oli tullut uusia kappaleita myyntiin, ja sain yhden niistä mukaani.
Muumimukit olivat pakattu niin sievään laatikkoon, että laatikkokin pääsi kaappiin aitiopaikalle. Eihän tuollaista raaski roskikseen heittää! Mukit eivät ole perinteistä Arabiaa, eikä näitä mukeja myydä Suomessa marketeissa ja en tiedä Kilalan lisäksi muitakaan mestoja mistä niitä saisi. Netistä tietty, mutta kun puhutaan ihan konkreettisista liikkeistä. Mistään feikkimukeista ei ole kyse, vaan Yamakan, juuri Japanin markkinoille tarkoitetuista mukeista. Eli siis ihan aidosta tavarasta on kyse.
En varmaankaan ole ainoa jolle tästä kuosista tulee ihan marimekko mieleen. Mietin Kilalassa kahden vaihtoehdon välillä, vaaleanpunaisen ja keltaisen, kummassakin sama kukkakuosi. Vaaleanpunainen on juuri miniun värini, ja se oli todella sievä Pikkumyyn kuvalla varustettuna. Otin kuitenkin vaihtelun vuoksi keltaisen, sekä siksi että olen hiukan ollut alakuloinen viimepäivinä; Muumipeikon ilme kuvastaa minun arki-iltojani :'D Kuva oli niin symppis että pakkohan se oli saada.
Eli nyt siis kaikki muumifanit vaan Kilalaan itselleen hiukan erilaisempia mukeja hamstraamaan. Näillä voi sitten naapureille leveillä, ettei näitä ihan joka keräilijän kaapista löydäkään!

8 kommenttia:

 1. Mä oon tainnu saada nyt jonkun muumimukikeräilyfantasian kun pitää saada enemmän, toi yks ei riitä! :D Toi muki on kyllä aivan ihana ja toi ilme <3 Toi ois täydellinen duunimuki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siitä vaan Kilalaan samanlaista ostamaan! :D Toi ilme tosiaan osui ja uppos!

   Poista
 2. Onpas kyllä söpö muki! Keltainen taas on just mun lempiväri :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen oli pitkään myös munkin lempiväri, hurjan nätti väri se on musta vieläkin, mutta harmillisen harvoin se sopii esim. vaatetukseen/sisustukseen itseni kohdalla :< :)

   Poista
 3. Nyt tiedän mitä äidille lahjaksi ostan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oo säkin! Mäkin niin päätin että hommaan äidille tällasen muumimukin niiden perinteisten sijaan :)

   Poista