maanantai 1. kesäkuuta 2015

SPONSORED: かわいいショップKilala☆

Nyt ollaankin sitten virallisesti kesän puolella ja on aikas mukavaa että saan korkata kesän tällaisella blogipostauksella. Tultiin eilen illalla kotiin Vesannolta jossa oltiin juhlimassa veljeni ylioppilasjuhlia. Viikonlopusta bloggailen as soon as possible, sillä tänään saan tehdä postauksen yhteistyössä ihanan Kilalan kanssa. Kilala myy paljon kaikkea söpöä pikkutavaraa, mutta liikkeestä saa myös lolitavaatteita sekä aivan tajuttoman upeita Pullip-nukkeja. Itse liikkeestä tulee juttua myöhemmin, mutta nyt annan teille esimakua siitä millaisia tuotteita muunmuassa meille himegyaruille ja muille söpöjutuista kiinnostuneille Kilalasta saa!
Tämäkään ei ole mikään uusi ja ihmeellinen asia blogiani seuranneille, että tykkään My Melodystä. No Kilalasta löytyy Mymelöä ihan olan takaa! Sukkia tarvitsee aina, ja Suomen sukkavalikoimat ovat varsin kuivat. No jos vaihtoehtoinen sukkamuoti kiinnostaa, kannattaa suunnata Kilalaan, josta löytyy niin Mymelö, kuin muillakin printeillä varustettuja sukkia. Sukkahousuvalikoimaakin löytyy, ja sain testattavaksi supersuloiset nallesukkahousut. Muistattekin varmaan, että meikäläiseltä löytyy kissaprintillä varustetut samanlaiset, siksi onkin hauskaa että nyt voin vaihdella kissa- ja nalleprintin välillä☆
Sukkien lisäksi sain ihanan My Melody-rasian. Olen oikeasti ollut pikkurasioiden pulassa, ja tämä oli aika ideaalinen korvakorujeni säilytykseen. Söpö, ja juuri käytännöllisen kokoinen. Ja hei, tätäkin koristaa My Melody! Oikeastihan tämä laatikko oli bentoja varten, mutta rasia oli aika pieni eväsrasiaksi, mutta jos tykkäisi pitää mukanansa muunmuassap ähkinöitä tai pieniä karkkeja, siihen tämä olisi aivan täydellinen!
Kokonaisuudessaan Kilala oli aivan ihana liike! Tuntui tosiaan että olisi hypännyt suoraan Mannerheimintieltä Japaniin johonkin pikkupuotiin. Ehdottomasti vierailemisen arvoinen paikka!

3 kommenttia: