torstai 23. heinäkuuta 2015

Bag love: New Ted Baker☆

Kävinpä tuossa yksi iltapäivä töiden jälkeen poikaystäväni kanssa kiertelemässä kauppoja, en enää muista miksi mutta ajauduttiin Maranelloon Kluuvissa ihmettelemään asioita. Liikkeessä olikin alennusmyynnit ja tuli sitten kuikittua tavaroita tarkemmin. Suunnistin heti lempimerkkini pöydälle, ja huomasin että Ted Bakerilla oli myös huimia alennuksia. 
 Poikaystäväni läsnäollessa totesin vain että onpas söpöä mutta "Enmää nyt mitään kyllä tarttee". Täysi valhe ja todellakin tarvitsin! Palasin seuraavana päivänä ja noudin pöydästä asusteen, jota olen ihastellut ihan oikeasti pitkään. Hinta kuitenkin on ollut sellainen etten ole sitä halunnut siitä maksaa, mutta nyt kun prosentteja hinnasta oli karsiutunut mukavasti pääsin kotiuttamaan tämän kaunokaisen:
Ted Bakerin ihana pikkulaukku! Yritin googlailla minkä malliston pussukasta on kyse, mutten löytänyt. Ja arvatkaapa vaan kuka on sellainen läskiperse ettei juuri nyt jaksa nousta lämpimältä datistustuolilta ja kävellä toiseen huoneeseen penkomaan laatikostoa ja etsimään laukkua jossa roikkuu vielä tägi ja tarkistamaan nimeä. Oikein, minä. Kuitenkin, tämä laukku on ollut wishlistilläni jonkun aikaa ja voi sitä iloa ja riemua kun tämä oikeasti löytyi suhteellisen halvalla ja pääsin sen kotiuttamaan. Odotan innolla lauantaita kun lähdetään käymään Lahdessa, ja sunnuntaina onkin tiedossa eräät juhlat, joista kerron lisää sitten jossain vaiheessa teille ;)
Ted Bakerin asusteet ja vaatteet tuntuvat herättävän mielipiteitä, ainakin työpaikallani kun tyttöporukan kanssa keskusteltiin niin näin kävi ilmi. Teppoleipojaa joko rakastaa tai inhoaa.
Mitäs te tykkäätte TBn tuotteista? 

8 kommenttia: