torstai 27. elokuuta 2015

Where you can find or/and follow me?☆

Siitä on jo aika kauan kun viimeksi tein somepostauksen, ja ajattelin että koska ajat ovat muuttuneet, uusia lukioita tullut ja vanhoja lähtenyt, niin tällaisen postauksen teko saattaa olla ajankohtaistakin. Pointtina on siis, että jaan tässä erilaisia sivustoja somesta, jossa minua voi seurata halutessaan.


Askia tulee käytettyä jonkin verran, lähinnä stalkkaan mitä muut siellä tekevät, ja parhaat kuvat jaetaan askissa. Harrastankin kissagifien keräilyä mentaalisavukkeen ja muiden vastaavien seiniltä. Ja on ne "mp -01?"-keskustelutkin silloin tällöin ihan mielenkiintoista luettavaa. 

Twitterini oli kuollut aika pitkään, mutta sainpahan herätettyä sen henkiin. Jotenkin minun pieneen maalaisen päähän ei ole täysin twitterin idea auennut, ja se on jotenkin sekava. Kuitenkin se on totuus että suurinosa on siirtynyt facebookista twitteriin, joten pakkohan sitä itsekin on siellä olla ^_^


Tämä onkin aika uusi tuttavuus, ystäväni Sofia minulle kertoi saitin olemassaolosta, joten liityin sinne. Ja on muuten kätevä mesta, paljon kivemmin ja selkeämmin saa selattua blogeja kuin facebookin yhteisöissä, joissa pyörii usein samat blogit koko ajan (ja myönnän spämmääväni sinne ihan yhtälailla). Joten, jos kiinnostaa, I would love if you follow me here also <3 


Samalla kaavalla kuin blogit.fi, täälläkin saa seurailtua blogiani.Youtuben puolella on myös ollut semihiljaista, mutta ajattelin tehdä tilanteeseen lähiaikoina muutoksen. Vlogaaminen oli kaikessa vaikeudessaan tosi kivaa puuhaa, ja olisi kivaa ryhdistäytyä asian suhteen. Että odottakaahan vaan ;)


Suomalainen lolitafoorumi jolla on tullut roikuttua since 2007. Nykyään foorumi on laajentanut lolitan lisäksi gyaruun. Täältä meikä löytyy CandycottoNina, joka oli vanha nimimerkkini.

Facebook
Facessa sitä sitten norkun 24/7. Omaa henkilökohtaista facebookkiani en täällä viitsi jakaa, koska pidän sen mielelläni sellaisena, että otan kaverikseni vain sellaisia henkilöitä jotka tunnen/tiedän. Facebookissa minut löytää kyllä monista yhteisöistä, kuten bloggaajaryhmistä, Gyaru Finlandista, lolitafinlandista ja useilta eri kirppareilta!


Instagram on kyllä nerokas keksintö, ja melkein päivittäin tulee muiden kuvia tykkäiltyä ja katseltua. Omien kuvien lisäily menee ihan kausissa, ja instagram on syy miksi haluankin uuden puhelimen; Tämä 4S:n kamera ei ole mikään paras mahdollinen selfieiden tai ruokakuvien ottoon.


Tällaisilla saiteilla tulee pyörittyä. Ahkerasti selaan myös vauvaa, mutta siellä ei minulla ole mitään tunnuksia, ja vaikka olisikin niin en niitä täällä jakaisi :'D Facebookissakin saa totta kai tulla juttelemaan, se on aina kivaa ja toivottua ^_^ Minulla oli myös aikanaan Line Play, mutta sitten se päätti lakata toimimasta ja fiiliksethän siinä meni. Nyt käytän päivittäin näitä edellämainittuja. Onko teillä jotain somen muotoja, joista tykkäätte kovasti, ja mitä kulutatte eniten? 3 kommenttia:

 1. Ei varsinaisesti liity nyt aiheeseen mut voisitko tehdä sellasen poikaystävä täg-haasteen? Tai ystävä-tägin jos poikaystäväsi ei halua tehdä sitä? Nuita on ollut niin kiva lukea eri blogeista :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, tällainen on jo suunnitteilla ^_^ Kivaa että kiinnostusta tähän löytyy!

   Poista
 2. Pitäs olla "Where can you find and/or follow me?"

  VastaaPoista