torstai 10. syyskuuta 2015

Autumn/Winter bucket list☆

Jokainen varmaan törmäsi näihin summer bucket list- postauksiin keväällä ja kesän alussa. En itse sellaista alkanut tekemään, koska tiesin mitä tulen kesällä aikani kuluttamaan; Töissä ja Välimerellä ja sitten taas vähän töissä. Ja niinhän se kesä sujuikin, mitään ihmeellisyyksiä en kerennyt harrastamaan. Kesä muutenkaan ei ole mitenkään hurjan inspiroivaa aikaa minulle. Viihdyn paremmin syksyllä ja talvella, kun kykenee tekemään asioita kun ei ole niin kuuma. Talvi ja syksy ovat muutekin jotenkin paljon kauniimpaa aikaa; Illat pimenee, syksyiset lehdet ovat kauniita, ensilumi… Kyllä yksi syy miksi Suomessa niin viihdyn on se että saa nauttia syksystä sekä talvesta.

Siksi haluankin toteuttaa tällaisen loppuvuoden to do-listan! Mitä aion tehdä tai haluaisin ehtiä tekemään vielä vuonna 2015? Käsittämätöntä vauhtia tämä aika meneekin, mutta eipä se suoraan sanottuna haittaakaan. Tulevaisuudelle on niin paljon suunnitelmia meneillään. Eipäs nyt kuitenkaan kiirehditä, suunnitelmia syksylle ja talvelle vuonna 2015!

Käydä vielä ulkomailla!
Reissuthan oli pääosin reissattu nyt alkuvuoden puolella, sillä nyt istun tiukasti työharjoittelussa, ja kiltisti teen toimistotyöaikaa. Mitään lomia tai muuta mukavaahan meillä ei ole. Koska kuitenkin aina pitää jonnekin päästä, on yksi Berliininreissu jo varattu, ja Tallinna/Tukholma-akselilla varmasti tulee liikuttua ennen joulua. Ja sitten ihan paria päivää ennen uuttavuotta olemmekin jo Tokiossa! Ihanaa!

Pidättäytyä siinä shoppailulakossa
Joo-o, tässä onkin haastetta. Shoppailulakon olisi sitten tarkoitus kestääkin sinne joulukuun lopulle, sillä joululahjat ja Japaninmatka tarvitsee rahaa. Joten nyt vaan tiukkaa mieltä ja kaupunkikierrokset on paras jättää minimiin. Ehkä onnistun psyykkaamaan itseni taas pihiksi.

Lenkkeilyn ja saleilun tekeminen säännölliseksi
Kauheaa kiirettä on pitänyt ihan sieltä kesästä asti. Mitään ei ole kunnolla ehtinyt ja kalenteri on buukattu täyteen. Paljon on kaikkea kivaa, oikeastaan suurin osa siitä kiireestä on kivaa, mutta väsyttää sekin. Sen lisäksi itse lenkkeily ja salilla käynti on jäänyt aika vähäiseksi. Liikuntaa on onneksi tullut tarpeeksi, kun matkakortti ei ole ladattuna ja juoksen ympäri Helsinkiä. Ei se kuitenkaan ole sama tunne kuin silloin kun kiskaisee trikoot jalkaan ja kuulokkeet korville ja lähtee juoksemaan.

Kämppä kondikseen ja kuvauskuntoon
Olen halunnut tehdä kotipostausta, mutta se on vähän jäänyt. Pitää ottaa useampi kuin oma itsensä huomioon nyt sitä tehtäessä, plus että asunnossa on vielä remppa hiukan kesken. Joten jos tämän vuoden puolella sen saisi sisustettua ja siivottua ja laitettua siihen kuntoon, että asunnosta saisi julkaisukelpoisen!

Aloita joku luova toiminta
Ruoanlaittoa, piirtämistä, leivontaa… Bloggaaminen on luovaa ja kuvienmuokkaus, mutta siihen se jääkin. Lopun ajasta istun koneella oikeastaan tekemättä mitään järkevää. Tai sitten vaihtoehtoisesti hiimuilen pitkin kaupunkia yksin tai poikaystäväni kanssa. Mitään luovaa ja kehittävää ei ole kauheasti tullut tehtyä. Nyt onneksi ryhdistäydyin ja macaronsit ovatkin jo uunissa!

Kehitä itseäsi!
Tämä nyt on yksi sellainen ikuisuusprojekti, ja saas nähdä kuinka tämänkin kanssa nyt käy. Eli tarkoitus olisi kehittää itseään parempaan suuntaan. Katkeroidun helposti, sekä olen kateellinen. Siitä seuraa että saan hirveitä alemmuuskomplekseja ja pakkomielteitä tiettyihin asioihin, ja sitten masentaa ja ahdistaa. Parasta olisi kun oppisi olemaan välittämättä myrkyllisistä ihmisistä ja itse mennä sinne päänsä sisään ja miettiä kannattaako kaikesta vääntää itselleen ongelmaa. Keskittyisin vaan omaan elämiseeni enkä muiden.


Eipä noita juttuja sitten ihan hirmuisen paljoa tähän listaan tullutkaan, vaikka ne niin paljolta tuntuikin mielessä. Jätin nyt sellaiset ihan pikkujutut pois, kuten kynttilöiden polttaminen ja romanttiset illat hämyisässä olohuoneessa teemukit kourassa. Nyt on jo muuten virallisesti syksy, joten jouluntulon hehkuttamisen voi taas aloittaa! Odottakaas vaan niin kohta olen vääntänyt jo ensimmäiset piparit ja joulutortut ja postailen niistä teille ihan innoissani!

No en nyt ehkä kuitenkaan. Odottelen syksyn kunnollista alkamista, että pääsisin heilumaan kameran kanssa ja kuvailemaan kauniita kuvia kauniista maisemista. Lenkkeilykin inspiroi syyssäillä paljon enemmän kuin kesällä, kun kaikki muutkin ovat liikkeellä (terv. erakko). Saatte tässä tällaisia talvisia kuvia tähän kesän päätteeksi, meikä odottelee tosissaan jo ensilunta ja sitä että saa ensimmäiset joulukoristeet kaivaa esille!  

13 kommenttia:

 1. "Katkeroidun helposti, sekä olen kateellinen." Muistelin, että jossain rahapostauksessa sanoit, että et koskaan kadehdi ketään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha I wish että en kadehtisi :D Joo en ole ikinä täällä sanonut etten ikinä olisi kateellinen kellekään, ja vaikka joskus olisinkin niin ihmiset muuttuvat :')

   Poista
  2. kettuilen vielä suoralla lainauksella "En tiedä, mutta itse en koskaan ole varsinkaan omia ystäviäni tai kavereitani kohtaan ollut kateellinen."How I get my money - postauksesta toukokuulta.

   Ja joo toki muuttuvat, sanoit sen vaan niin terävästi aiemmin että jäi päähän. Ja ei sillä, itse olen ihan hirmu kateellinen ihminen. :D

   Poista
  3. Olisikohan mahdollista, että Saga tarkoitti rahapostauksella sitä, ettei ole kateellinen muiden _omaisuudesta_, mutta tässä postauksessa tarkoitti sitä, että on kateellinen ehkä muille ihmisille heidän olemuksestaan, luonteestaan, tms? :) Kannattaa ottaa konteksti huomioon hei! Ihan ihmeellistä nitpickingiä täällä :D

   Poista
  4. Alempi anonyymi, kiitos! Juuri tätä tarkoitinkin, etten kadehdi kenenkään omaisuutta! Jos jollakulla on massia niin olkoon, ja jos kavereillani on niin vielä parempi. Oisin voinut tietty tarkentaa, että kadehdinnalla tarkoitan sitä kun ihmisillä menee niin hyvin ja he menestyvät ja pärjäävät ja itse vaan olla möllötän. Katkeroitumisella sitä kuinka tuntuu ettei paha saa palkkaansa. Ei liity rahaan ja materiaan tämän postauksen kateus :)

   Poista
  5. Juu, selvä selvä, no hard feelings ^^

   Poista
  6. Joo ei mitään :D Tosi kiva että mun tekstit muistetaan ulkoa :) Hienoa huomata. tosin paineita itselle ettei nyt tule ihan puhuttua itseään pussiin XD

   Poista
 2. Sanoi ettei kadehdi ystäviään tai kavereitaan, kyseenalaistan kyllä tämänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että kyseenalaistat. Tosin taidan tietää kuka siellä kirjoittelee joten...

   Jos et ole se keneksi epäilen niin sitten sullei oo mitään käsitystä mistään. Kyseenalaista siellä rauhassa.

   Poista
 3. Olin ennen hirmu pihi, mutta nyt taas niin shopaholic! Itekin oon yrittäny nyt pientä shoppailulakkoo mutta hyvin huonolla menestyksellä! Hahah! Pitäis vaan hankkia joku isompi tavoite mihin säästäis niin saattais se multakin onnistua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis mulla menee kausissa, osasin hyvin olla viimekevään vähäisillä ostoksilla mut sit pääs helvetti irti ja ostostelin minkä kerkesin XD Nyt onneks rajoittaa kun siirrän palkan samantien säästötilille, ja opintotuista maksan vuokran ja sit säästötilille kans siitä osa, et tilille jää vaan pieni nyypäle rahaa :D Siitä ei sit voi shoppailla muutaku pakollisiin asioihin :D TOimii :)

   Poista
 4. Oi miten kiva idea tehdä lista loppuvuodelle! Vois itsekin harkita :D! Ja onpas herkkiä ja nättejä kuvia :). Kannatan uutta ja luovaa syksyä! Luovuus tuo aika paljon lisäbuustia arkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tee ihmeessä ja linkkaa jonnekin, niin mielelläni lukisin ^_^ <3

   Poista